Tudástár

Vízszerelő, vízvezeték szerelő

A vízszerelő, vízvezeték szerelő teljes körű szolgáltatással áll a lakosság szolgálatában. Az ő feladatkörébe tartozik az épületek hideg-, melegvíz ellátásának megvalósítása a vízóra aknától kiindulva, a tervdokumentációnak mindenben megfelelően. Szintén a vízszerelő, vízvezeték szerelő végzi az épületen belüli szennyvíz elvezető hálózat és csatlakozások szakszerű kiépítési munkáit. Nem csak az otthonunk teljes víz-, és csatornahálózatának kiépítését valósítja meg, hanem számos más, vízszereléssel kapcsolatos munkafolyamatot is elvégez, mint például a csaptelepek szerelése, javítása, zuhany-, kád beszerelése, WC tartály beépítése/cseréje. Vízszerelő, vízvezeték szerelő siet segítségünkre, ha dugulás keletkezik akár a mosogatónál, vagy például a WC-nél. Csőtörés esetén azonnali segítségre van szükség, melynek elhárításában is a vízszerelő tud gyors segítséget nyújtani. Ha új mosógépet, mosogatógépet vásárolunk, akkor is vízszerelő, vízvezeték szerelő segítségét kérjük a szakszerű beszereléshez.

Röviden, tömören........

A vízszerelő, vízvezeték szerelő olyan szakember, aki kulcsfontosságú szerepet játszik az épület vízellátási és csatornázási rendszerének kiépítésében és karbantartásában. Ő felelős a vízcsövek, csapok, WC-k, fürdőszobai berendezések és egyéb vízvezetékek telepítéséért és javításáért.

Tapasztalatuk és szaktudásuk révén gondoskodnak arról, hogy a vízvezeték rendszer hatékonyan működjön, és elkerüljék a szivárgásokat vagy egyéb problémákat. Ha építkezés vagy felújítás során vízvezetékkel kapcsolatos szolgáltatásokra van szükség, érdemes megbízni egy megbízható vízszerelőt, vízvezeték szerelőt, hogy biztosítsa az optimális működést és a hosszú távú megbízhatóságot az épület vízellátásában.

Vízvezeték szerelő

A vízvezeték szerelő munkájára sok esetben szükség van. Így van ez a legapróbb dolgoktól kezdve, mint például egy idegesítően csöpögő csap megjavítása, egészen a fürdőszoba felújításáig. Amennyiben nem használunk szűrőt a lefolyóknál, a rendszerbe kerülő nagyobb darabok könnyen eldugíthatják a lefolyót, melyet szintén a vízvezeték szerelő képes szakszerűen megszüntetni.

A vízvezeték szerelőt kell kihívnunk például abban az esetben is, ha a vízórát le kell cserélni vagy a mosogató szifonja mondta fel a szolgálatot. Roppant bosszantó, ha eldugul a mosogató, azonban a vízvezeték szerelő ezt a problémát is gond nélkül el tudja hárítani, mivel rendelkezik a dugulás elhárításához szükséges speciális eszközzel. A magyar emberre jellemző, hogy szereti megspórolni a javítási munkákra fordítandó összeget és megpróbálja saját maga elhárítani az otthonában bekövetkező meghibásodásokat. Természetesen lehetnek olyan apróbb dolgok, amelyek házilagos javítással is megoldhatóak, de bölcsebb, ha vízvezeték szerelő segítségét vesszük igénybe, így nem fordulhat elő, hogy egy rejtetve maradt hiba további károkat tudjon okozni.

Vízszerelő Budapest

Vízszerelő Budapest területén hivatott a vízszerelés összetett munkafolyamatait elvégezni. A vízszerelő az, aki egy új otthon építésekor a kivitelezési tervek alapján megvalósítja az építményben a víz-, és csatornahálózat kiépítését. Vízszerelő Budapest és környékén teljes körű szolgáltatást úgy az újonnan épülő otthonok vízszerelési munkálatai tekintetében, mint a felújítási munkák során keletkező munkálatok során. A legtöbb vízszerelési munka speciális szerszámok használatával oldható csak meg, ezért ezek hiányában ne próbáljuk meg saját magunk megjavítani a hibát, mert csak nagyobb kárt okozhatunk. Minden esetben vegyük igénybe vízszerelő segítségét. Vízszerelő Budapest és vonzáskörzetében sürgős esetekben is rendelkezésre áll. Amennyiben vízszivárgást észlel vagy eldugult az egyik lefolyó, ne késlekedjen hívni a vízszerelő szakembert. Sürgős esetben a hibabejelentést követően a vízszerelő késedelem nélkül száll ki a helyszínre.

Vízszerelő gyorsszolgálat

A vízszerelő gyorsszolgálat, amint azt a neve is takarja, a váratlanul fellépő, azonnali hibaelhárítást igénylő vízszerelési munkák elvégzését jelenti. Bármikor előfordulhat például egy régi, elavult vízvezeték rendszernél egy csőtörés, mely keletkezhet a korrodálódásból adódóan, vagy például kilyukadhat egy bojler. Ezekben az esetekben számíthatunk a vízszerelő gyorsszolgálat szakembereinek gyors segítségére. Nagyanyáink idején különböző fémből készült csöveket építettek be az otthonokba, melyek a víz-, és fűtési rendszer csőhálózatát képezték. Ezek a fém csövek az évek hosszú sora alatt korrodálódtak. Egyre többen újítják fel otthonukat és cseréltetik ki ezeket a fém csöveket, hogy elkerüljék a komoly meghibásodások kialakulását. Manapság már általánosságban véve csak a jó minőségű műanyag csöveket építik be, melyeket a korrodálódás veszélye nem fenyeget. A vízszerelő gyorsszolgálat szakemberei rendelkeznek a javításhoz szükséges minőségi anyagokkal és szerszámokkal.

Vízvezeték cseréje

Amint az előző bekezdésben már említettük, a régmúlt időkben különböző fémekből készült csövek szolgáltak a vízvezeték, valamint a fűtési rendszer csőhálózat kiépítésének alapjául. Aki csak teheti, a vízvezeték cseréje mellett dönt. Amennyiben az Ön otthonában is elavult, elhasználódott fémcsövek képezik a víz-, és fűtéshálózatot, vegye fel a kapcsolatot vízvezeték szerelővel, aki helyszíni szemle és személyes egyeztetés alkalmával pontosan feltérképezi az elvégzendő munkálatokat. A vízvezeték cseréje összetett feladat, mely némi kellemetlenséggel, kosszal is jár, azonban megéri az anyagi ráfordítást, hogy elkerülhessük a későbbiekben nagy eséllyel keletkező meghibásodásokat, alattomos szivárgásokat, legrosszabb esetben egy csőtörés kockázatát. Ha Ön is elhatározta magát, hogy felújíttatja otthonát, a vízvezeték cseréje mellett gondoljon a fűtési rendszer elavult elemeinek cseréjére is. Amennyiben a felújítás teljes körűen történik, nem csak korszerűbb, de sokkal energia-, és költséghatékonyabb is lesz otthona, így annak piaci értéke is megnövekszik.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Vízszerelő árak

A vízszerelők munkája a vízvezeték kiépítésén, javításán, karbantartásán, a szaniterek beszerelésén túl a fürdőszoba felújítását is magában foglalja. Az idők során elhasználódhatnak szanitereink vagy egyszerűen csak szeretnénk új ruhába öltöztetni fürdőszobánkat, ezért vízszerelő szakemberre van szükségünk.

A vízszerelő árak tekintetében a szakember csak abban az esetben tud pontos árat mondani, ha személyesen szemügyre vette a munkaterületet, egyeztetett Önnel a felújítás során cserélendő szaniterekről. A vízszerelő árak meghatározó tételei ezek, hiszen számos márka képviselteti magát a piacon, melyek különböző árfekvésű termékeket kínálnak. Ezek kiválasztását az Ön ízlése és pénztárcája is befolyásolja.

A vízszerelő árak a szerelés során felhasznált összes anyag költségét, valamint a vízszerelő szakember munkadíját is tartalmazzák. A vízszerelő árak szerelőnként különbözőek lehetnek, ezért okos dolog több szakembertől is árajánlatot kérni.

Régi vízvezeték cseréje árak

Nagyanyáink idején nem a mai modern kor elvárásainak megfelelő speciális műanyag csövek alkalmazásával építették ki az épületgépészeti rendszerek csőhálózatát az otthonokban, hanem különböző fémekből készült csövekkel. Az idő múlásával a fém azonban korrodálódik, mely egyes esetekben akár a cső kilyukadásához is vezethet. Régi vízvezeték cseréje árak tekintetében érdeklődjön megbízható, gyakorlott vízszerelő szakembernél. A régi vízvezeték cseréje árak különböző befolyásoló tényezőktől függhetnek. Mindenképpen előzetes helyszíni felmérés után tud csak a szakember hitelt érdemlően nyilatkozni. A cserére szoruló elemeket a megállapodástól függően beszerezheti a tulajdonos is, de tanácsosabb a szakemberre bízni, mely által elkerülhető a tulajdonos által vásárolt, esetlegesen nem a rendszerhez illő alkatrész utólagos cseréje, mely a kivitelezés időtartamát is elnyújtja. A régi vízvezeték cseréje árak régiónként akár különbözőek is lehetnek.

Vízvezeték szerelő árak

Manapság egyre több háztartásban fordítanak gondot a korszerűsítésre, hogy a kiszámíthatatlan módon emelkedő fosszilis energia árak következtében megemelkedett rezsikiadásokat csökkenteni tudják. A leglényegesebb korszerűsítési munkákat kiemelve, a munkálatok érinthetik az építmény hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, a fűtési rendszer korszerűsítését, de ide tartozik a vízvezeték rendszer felújítása is. Napjainkban jellemzően korszerű műanyag csövek felhasználásával történik a csőhálózat megújítása. Míg a régebben használatos különböző fém csövek hosszú távú használata korrodálódáshoz vezetett, addig ez a speciális műanyag csövek esetében a későbbiekben sem fog bekövetkezni.

A vízvezeték szerelő árak tekintetében számos befolyásoló tényező játszik szerepet. Előzetes helyszíni szemle nélkül felelőtlenség lenne a vízvezeték szerelő árak tekintetében a szakembernek nyilatkozni, ezért időpont egyeztetés után személyes találkozó alkalmával a vízszerelő alapos felmérést végez a munkaterületen. Ennek birtokában már részletes és pontos felvilágosítással tud szolgálni a vízvezeték szerelő árak vonatkozásában.

Vízvezeték szerelő Budapest árak

Mindenki ismeri a mondást: kétszer is segít, aki gyorsan segít. Ez bizony különösen így van például egy váratlan csőtörés, vagy dugulás kialakulásának esetében, amikor haladéktalan hibaelhárításra van szükség. Azonban egy vízszerelő feladatköre ettől sokkal komplexebb. Vízvezeték szerelő végzi otthonunkban az összes csőszerelési munkálatot, mint például a vízvezeték-, és a csatornahálózat rendszerének kialakítása, de az ő feladatkörébe tartozik például a szaniterek beszerelése, a kertben található csapok szerelése, javítása és a vízóra cseréje is.

A háztartásunkban azonban vannak olyan apróbb javítási munkák, melyeket magunk is el tudunk végezni, mint például egy tönkrement tömítés kicserélése vagy például a csapok szűrőinek vízkőtelenítése.

A vízvezeték szerelő Budapest árak tekintetében nem mindegy például, hogy a vízszerelő órabért vagy átalányárat alkalmaz a szerelési munka elvégzése során. A vízvezeték szerelő Budapest árak tekintetében szerelőnként is változhat az ár.

Gyakori kérdések

Vízvezeték szerelő Budapest

Vízvezeték szerelő Budapest területén elvégez minden olyan szakmunkát, mely általánosságban véve a vízszereléssel kapcsolatos. Részletesebben felsorolva ide tartozik például a vízhálózat kiépítése, a csatornarendszer megvalósítása, illetve a szaniterek beszerelése, mint például a mosogató, mosdótál, WC csésze, zuhanykabin, kád stb. Amennyiben Ön új otthont építtet, meg kell terveztetnie az otthona vízvezeték rendszerét, valamint a csatornahálózatot is. A vízvezeték szerelő Budapest területén ennek a tervdokumentációnak az alapján valósítja meg az elvégzendő szerelési munkákat. Amennyiben felújíttatná a fürdőjét, a vízvezeték szerelő Budapest és vonzáskörzetében részletes felvilágosítással tud szolgálni a mai korszerű vízszerelési anyagok piaci kínálatáról. A vízvezeték szerelő Budapest és peremkerületeiben az előzetes felmérés és személyes egyeztetés után árkalkulációt készít. A kivitelezésre az árajánlat elfogadása után kerül sor a megállapodásnak megfelelően a vízvezeték szerelő, vagy az Ön által beszerzett anyagok felhasználásával.

Vízszerelő xi kerület

Nem csak új otthonok építtetése során szükséges vízszerelő munkáját igénybe venni. Bármikor előadódhat egy meghibásodás például a vízvezetékünkben vagy akár a csatornahálózatunkban, melynek elhárításához vízszerelő segítségét kell igénybe vennünk. Vízszerelő xi kerület területén teljes körű szolgáltatást nyújt a lakosság számára. Bár a gáz-, és villanyvezetékek sokkal nagyobb veszélyt rejtenek magukban, azonban tisztában kell lennünk azzal, hogy a vízvezetékekben állandó nyomás áll fenn, ezért egy vízcsöpögésből is keletkezhet komoly baj, mint például egy csőtörés. A vízszerelő xi kerület és vonzáskörzetében az azonnali hibaelhárítást igénylő csőtörések, illetve dugulások elhárítása érdekében a hibabejelentés után haladék nélkül vállalja a szakszerű javítási munkák elvégzését. Minden esetben forduljon szakemberhez, ha meghibásodást tapasztal, ne kísérelje meg saját maga elhárítani a hibát, azzal csak nagyobb baj okozója lehet.

Vízvezeték szerelő Zugló

Magunk is többször megtapasztaltuk már, ami működik, az el is tud romolni. Így van ez sajnos főként a régi, korszerűtlen víz-, gáz-, és fűtési rendszereknél is. De, ha az elavult víz-, gáz, vagy fűtési rendszerünkben még nem is tapasztalunk meghibásodásra utaló jelet, érdemes felújíttatnunk, mivel a befektetés hosszú távra szól. A régi hagyományos vízvezetékek anyaga az idők során elrozsdásodott, mivel régebben csak fémből készült csöveket használtak a vízvezetékek kiépítéséhez. A korrodálódás komoly meghibásodásokat okozhat, amit nem érdemes megvárni, még időben le kell cserélni az elavult vízvezetékeket. A vízvezeték szerelő Zugló és vonzáskörzetében elvégez minden vízszerelési munkálatot, de bizton számíthatunk szakavatott kezeire, ha netán meghibásodás keletkezne. Pl. egy dugulás, csőtörés, alattomos vízszivárgás S.O.S. hibaelhárítást igényel. A vízvezeték szerelő Zugló területén késedelem nélkül a helyszínre érkezik, feltárja a meghibásodás forrását és szakszerűen elvégzi a javítási munkákat, a cserére szoruló elemek pótlását pedig korszerű anyagok beépítésével végzi.

Vízszerelő Szentendre

A vízszerelő Szentendre területén elvégez minden olyan szerelési-, javítási-, és karbantartási munkálatot, mely az otthonunk víz-, és csatornahálózatának szereléséhez, a szaniterek beépítéséhez, javításához, illetve cseréjéhez kapcsolódik. A vízszerelő Szentendre és vonzáskörzetében teljes körű szolgáltatással áll a lakosság szolgálatában. Legyen az egy újonnan épülő családi házban történő vízvezeték rendszer kialakítás vagy egy, az előzőekben felsorolt rendszer felújítása, korszerűsítése, a vízszerelő minden esetben rendelkezésünkre áll. Sürgős esetekben vállalja a meghibásodások, mint például dugulás vagy csőtörés elhárítását. Akár új otthonunkat építtetjük, akár otthonkorszerűsítés előtt állunk, mindkét esetben válasszuk a jó minőségű, esetleg drágább árfekvésű anyagok beépíttetését, hiszen az anyagi ráfordítások garantálják a biztonságos és hosszú távú működést. A vízszerelő Szentendre körzetében eltérő munkadíjjal dolgozhat, ezért érdemes több tapasztalt vízszerelő szakembert is megkeresni.

Vízszerelő Csepel

Egy vízszerelő feladata sokkal összetettebb, mint az első ránézésre tűnik. A vízszerelő Csepel területén vállalja minden, a vízvezeték rendszerhez és csatorna hálózatához tartozó munkálatok elvégzését. Az újonnan épülő otthonunkban beépíti a szanitereket, elvégzi a szerelvények szerelési munkálatait. Azonban munkájára éppúgy számíthatunk a javítási munkálatok során is. Egy vészhelyzet, lásd, például a kerti csap elfagyása vagy egy lefolyó dugulása esetén késedelem nélkül számíthatunk a gyors és szakszerű hibaelhárításra. Vannak azonban olyan apróbb meghibásodások is, melyet jószerivel magunk is el tudunk hárítani, mint például egy szigetelőgyűrű cseréje, vagy akár egy kisebb dugulás elhárítása. Azonban, ha a házilagos javítás nem bizonyul tökéletes hibaelhárításnak, mindenképpen vízszerelő szakembert kell hívni, aki biztonságosan és szakszerűen elhárít minden meghibásodást, így elkerülhetővé válik egy komolyabb hibaforrás kialakulása, és az ahhoz kapcsolódó komolyabb javítási költségek megfizetése.

Vízszerelő Budaörs

Szerencsés embernek mondhatja magát, akinek még nem kellett szembenéznie semmilyen víz-, gáz-, vagy fűtési rendszer meghibásodásával. Mindenki ismeri a mondást: „megette az idő vasfoga”. A nagyszüleink idejében használatos, különböző fémekből gyártott csőszerelvények az idők során korrodálódásnak indultak. A korrodálás pedig egyes esetekben akár csőtöréshez is vezethet. Amennyiben Ön sem szeretne ölbe tett kézzel ülni, szeretné elkerülni otthonában a régi, elavult, elhasználódott csőhálózat meghibásodását, vegye fel a kapcsolatot vízszerelő szakemberrel, aki teljes körű szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére. A vízszerelő Budaörs területén vállalja a vízvezeték rendszer kiépítését, a csatornahálózat megvalósítását, valamint a javítási és karbantartási munkálatok elvégzését. A vízszerelő Budaörs és vonzáskörzetében egy hirtelen fellépő dugulást vagy csőtörést késdelem nélkül szüntet meg. Amennyiben csőtörést tapasztal, haladéktalanul zárja el a víz főcsapot a vízszerelő kiérkezéséig.

Vízszerelő Óbuda

Bizony az esetek túlnyomó többségében elkerülhető lenne egy bosszantó dugulás kialakulása. Hogyan előzhetjük ezt meg? Például a mosogató használatakor a lefolyóba helyezzünk egy szűrőt, mely meggátolja a nagyobb ételdarabok lefolyóba jutását, mely idővel duguláshoz vezethet. Azonban, ha a tányérokról, evőeszközökről eltávolítjuk az ételmaradékot még mielőtt a mosogatóba tennénk, ezzel is elkerülhetjük a dugulás kialakulását. A mosogató lefolyójában a zsíros, olajos mosatlanok elmosogatásával lerakódások keletkezhetnek, melyeket úgy tudunk elkerülni, hogy időről-időre felforralunk 5-8 liter vizet, melyhez ecetet is adunk és beleöntjük a mosogató lefolyójába. A vízszerelő Óbuda területén szakszerűen szünteti meg a meghibásodásokat, munkájára garanciát vállal. Az apróbb vízszerelési munkák elvégzésén túl, mint például egy új csaptelep felszerelése, egy új mosógép bekötése, elvégzi az új vízvezeték rendszer, valamint a csatornahálózat kiépítését is. A vízszerelő Óbuda és vonzáskörzetében hirtelen fellépő meghibásodások elhárítását is vállalja.

Tudástár

Padlófűtés

A padlófűtés egy kényelmes és energiahatékony fűtési megoldás az épületekben. Ez a rendszer a padlóba beépített fűtőkábelek vagy csövek segítségével melegíti fel a padlót, ami aztán hőt sugároz az egész helyiségbe. A padlófűtés egyenletes hőeloszlást biztosít, nincs szükség radiátorokra vagy konvektorokra, ami szép és tágas belső teret eredményez.

 

Épületgépészet

Az épületgépészet területén felmerülő kihívásokat a szakemberek szaktudása és tapasztalata teszi lehetővé a hatékony megoldások kidolgozására. A megfelelő fűtési, hűtési és szellőztetési rendszerek nem csak a komfortérzetet javítják, hanem hozzájárulnak az energiamegtakarításhoz is, csökkentve az üzemeltetési költségeket és a környezeti terhelést.

 

Hőszivattyú

A hőszivattyú energiatakarékos megoldás, amely megtakarítást eredményezhet az energiaszámlán. Mivel kihasználja a környezetből nyert hőt, a hőszivattyú kevesebb elektromos energiát használ fel a fűtéshez vagy a hűtéshez, mint más hagyományos rendszerek.

 

Blog

Kiemelt témák,
hírek, aktualitások

Legyen velünk naprakész! Munkánk mellett törekszünk a folyamatos fejlődésre és fejlesztésre, így segíteni tudunk, hogy Ügyfeleink mindig értesüljenek az aktuális szabályokról, technológiáról, megoldásokról és hírekről!

Az épületgépészet egy folyamatosan fejlődő és bővülő iparág, szakma, hivatás. A technológia fejlődése kiváló lehetőséget kínál a fenntarthatóbb-, olcsóbb-, energiatakarékosabb megoldások megtalálására. Tekintse meg cikkeinket vagy kérdezze szakembereinket!

Geotermikus hőszivattyú

A hőszivattyús rendszerek a hűtőszekrény elvén működnek, éppen csak fordítva. A hőszivattyús rendszerek előnyeit számba véve, a legkiemelkedőbb tulajdonságuk, hogy a szükséges energia kétharmadát a környezeti levegőből nyerik, így nincs károsanyag kibocsájtás. Fűtéskorszerűsítés során is egyszerűen alkalmazhatóak. Bár a kezdeti beruházás jelentősebb, azonban a fűtési, hűtési költségekben ez a kiadás pár éven belül megtérül.

Részletek >>

Víz víz hőszivattyú

Mindenki tisztában van azzal, hogy a fosszilis energiaforrások helyett, – mint például a földgáz -, a megújuló energiaforrások kiaknázásáé a jövő. Magyarországon is egyre több újonnan épülő otthonban alkalmaznak megújuló energiaforrást, melynek több módozata közül is választhatunk.

Részletek >>

Hőszivattyú radiátoros fűtéshez

A hőszivattyúk hőforrásukat tekintve lehetnek levegő-víz hőszivattyúk, melyek a környezeti levegő hőenergiáját hasznosítják, víz-víz hőszivattyú rendszerek, melyek a nyílt vizekből, illetve kutakból nyerik a hőenergiát, végül pedig a föld-víz hőszivattyús megoldás, melyek a talajkollektoros, valamint talajszondás változatok.

Részletek >>

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere