Klíma tisztítás

Fontos lépés a friss és egészséges levegőért!

A klímaberendezések mindennapi használat során számos por, szennyeződés és allergének gyűjtőhelyeivé válhatnak. Ezért rendszeres klíma tisztításra van szükség, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és a friss, egészséges levegőt otthonunkban vagy irodánkban.

2019
óta

50+

Felszerelt klíma

Klíma tisztítás röviden, tömören

A klíma tisztítás elengedhetetlen a hatékony működés és a hosszabb élettartam érdekében. Az elhanyagolt rendszerben felhalmozódott por és szennyeződés csökkentheti a klíma hatékonyságát, ami magasabb energiaszámlákat eredményezhet.

A klíma tisztítás során a szakember eltávolítja a szűrőket és alaposan megtisztítja őket. Ezután fertőtlenítőszerekkel kezeli a klímát, hogy megölje a baktériumokat és az allergéneket. A rendszeres tisztítás javítja a beltéri levegő minőségét, minimalizálja az allergiás reakciókat és megelőzi a penész és gomba kialakulását.

Ne feledje, hogy a klíma tisztítás szakértelmet és tapasztalatot igényel. Érdemes megbízni egy tapasztalt klímaszerelőt, aki elvégzi a szükséges karbantartást és biztosítja a klíma hosszabb élettartamát.

Ne hagyja, hogy elhanyagolódjon a klímaberendezése! Rendszeres klíma tisztítással friss és egészséges levegőt biztosíthat otthonában vagy irodájában, miközben csökkenti az energiaköltségeket és meghosszabbítja a klíma élettartamát.

Klíma ellenőrzés

Klíma karbantartás

Klíma tisztítás

Klíma feltöltés

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Klíma tisztítás árak

A klíma tisztítás árak változóak és több tényezőtől függenek, mint például a klímaberendezés típusa, a tisztítás módja, a munka időtartama és a szolgáltató által nyújtott egyéb szolgáltatások.

Általában a klíma tisztítás árak körülbelül 10 000 és 30 000 forint között mozognak. Azonban ez csak egy becslés, és a valós árak eltérhetnek ettől.

További tényezők is befolyásolhatják az árakat. Például, ha a klímaberendezés nagyon szennyezett vagy súlyosabb problémákat tapasztalnak, mint például eldugult csatornák vagy meghibásodott alkatrészek, azokhoz további költségek kapcsolódhatnak.

A legjobb megoldás az árak pontos meghatározása érdekében az, ha árajánlatot kér klímaszerelő kollégánktól.

Fontos megjegyezni, hogy bár a klíma tisztítás költségekkel jár, ez egy befektetés az egészséges és hatékony klímaberendezés fenntartásában, valamint a hosszabb élettartam elérésében.

Ózonos klíma tisztítás ára

Az ózonos klíma tisztítás ára általában magasabb lehet, mint a hagyományos klíma tisztításé, mivel az ózonos eljárás hatékonyabban képes eltávolítani a szennyeződéseket, baktériumokat és kellemetlen szagokat. Az ózonos klíma tisztítás ára több tényezőtől függ, például a klímaberendezés méretétől, típusától és állapotától, valamint a szolgáltató által nyújtott egyéb szolgáltatásoktól. Általában az ózonos klíma tisztítás ára körülbelül 20 000 és 50 000 forint között mozoghat. Azonban ez csak egy becslés, és a valós árak változhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy az ózonos klíma tisztítás hatékony és alapos eredményeket nyújthat a klímaberendezésben található szennyeződések és kellemetlen szagok eltávolításában. Ezen túlmenően, az ózonkezelés fertőtlenítő hatással is rendelkezik, így hozzájárulhat a beltéri levegő minőségének javításához.

Klíma tisztítás ár

A klíma tisztítás ár változó és több tényezőtől függ, mint például a klímaberendezés típusa, a tisztítás módja, a munka időtartama és a szolgáltató által nyújtott egyéb szolgáltatások.

Általában a klíma tisztítás ár körülbelül 10 000 és 30 000 forint között mozog. Azonban ez csak egy becslés, és a valós árak eltérhetnek ettől.

További tényezők is befolyásolhatják az árakat. Például, ha a klímaberendezés nagyon szennyezett vagy súlyosabb problémákat tapasztalnak, mint például eldugult csatornák vagy meghibásodott alkatrészek, azokhoz további költségek kapcsolódhatnak.

A legjobb megoldás az árak pontos meghatározása érdekében az, ha árajánlatot kér klímaszerelő kollégánktól.

Fontos megjegyezni, hogy bár a klíma tisztítás költségekkel jár, ez egy befektetés az egészséges és hatékony klímaberendezés fenntartásában, valamint a hosszabb élettartam elérésében.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Klíma tisztítás milyen gyakran

Azt, hogy a klímatisztítás milyen gyakran történjen, szakszerűen elvégzett karbantartás mellett, áltagosan egy évben határozzák meg. Egy átfogó, minden részegységet érintő klímatisztítás magában foglalja a bel-, és kültéri egység elektromos részeink megtisztítását és magát a hűtőközeg tisztítást is. Ez a munkafolyamat átlagosan bő fél órát vesz igénybe, melynek során ellenőrizni kell a kondenzvíz elvezetését, valamint ellenőrizni kell a kültéri egység rögzítését, a rezgéscsillapítást, illetve a megfelelő áramellátást is. A karbantartás szakszerű elvégzésén sok múlik, ezért házilagos megoldás helyett ezt a feladatot inkább bízza klímaszerelő szakemberre. Ha így tesz, a klímatisztítás milyen gyakran történjen kérdésre „átlagosan egy év” a válasz.

Klíma tisztítás házilag

A klímatisztítás házilag is elvégezhető, azonban számolni kell azzal a veszéllyel, hogy egy szakszerűtlenül elvégzett házilagos tisztítás során olyan hibákat követhetünk el, mely a későbbiekben komoly károkat képes okozni, ráadásul még az energiafelvétel is megnövekedhet további költségeket generálva. A klímatisztítás házilag történő elvégzése során esetlegesen szükségessé válhat egy elöregedett alkatrész cseréje vagy éppen - megfelelő szerszám hiányában - nem vagyunk képesek precízen elvégezni ezt az összetett feladatot, ezért feltétlenül kérjük klímaszerelő segítségét, hogy klímaberendezésünket hatékonyan és megbízható módon üzemeltethessük a későbbiekben is.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere