Klíma szerelés

Profi klíma szerelés. Ha meghibásodott a készülék, hívjon minket! Klíma szerelés rövid határidővel, garanciával.

2019
óta

50+

Felszerelt klíma

Röviden, tömören a klíma szerelésről

A klíma szerelés szakembert igényel. Minden meghibásodást csak akkor lehet megfelőlen javítani, ha szakértőt keresünk. Klíma szerelés rövid határidővel, korrekt áron, garanciával. Hívjon ha klíma szerelés szükséges, kollégánk segíteni fog Önnek.

Minden berendezés más és más, ezért fel kell mérni a helyzetet a klíma szereléshez. Ehhez nem kell mást tennie, mint kollégánkkal felvenni a kapcsolatot on-line vagy telefonon. A felmérés részleteiről egyeztet Önnel és beütemezi a klíma szerelést. A lehető legrövidebb időn belül kollégánk elhárítja a hibát.

Egyeztetés

Felmérés

Klíma szerelés

Ellenőrzés, garancia

Klíma szerelés lépései

A klíma szerelés lépései a következők:
1. Felveszi kollégánkkal a kapcsolatot on-line vagy telefonon
2. Egyeztetés alapján felmérjük a hibát
3. Elvégezzük a klíma szerelést
4. Ellenőrizzük a működést

Klíma szerelés Pest vármegyében és környékén. A klíma szerelés rövid határidővel, garanciával történik. Minden meghibásodás okát megvizsgáljuk, majd kijavítjuk. Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, hogy a hibát a legrövidebb idő alatt ki tudjuk javítani. Ha klíma szerelés szükséges, bízza ránk! Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

Klíma szereléshez először vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, leegyeztetik a problémát és időpontot egyeztetnek helyszíni felmérésre.

Felmérés

Felmérjük a hibát, és ajánlatot teszünk a javításra. Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, megkezdjük a hiba kijavítását.

Beállítás, ellenőrzés

Amennyiben szükséges elvégezzük a beállításokat és ellenőrizzük a működést, így Ön is biztos lehet benne, hogy a hiba kijavításra került, amire garanciát vállalunk.

Szerelés

A hiba pontos ismerete után következik a klíma szerelés. A meghibásodás javításra kerül, hogy Önnek a csak élveznie kelljen a kellemes komfortot.

Klíma szerelési csomag

Klíma szerelési csomag ajánlatainkban többféle létezik. Pontos ajánlatért kérje ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén. Klíma szerelési csomag esetén kedvezményre jogosult, ne hagyja ki ajánlatunkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a pontos igényének felmérése után a legoptimálisabb klíma szerelési csomag ajánlatunkat küldjük el Önnek.

Klíma szerelés azonnal

Vállalunk rövid határidővel klíma szerelést. A klíma szerelés azonnal a lehető legrövidebb idő alatt értendő. Hívja kollégánkat telefonon és egyeztesse le a klíma szerelés azonnal. Profi csapatunk hamarosan elmegy Önhöz és elvégzi a klíma szerelés azonnal.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Klíma szerelés árak

A klíma szerelés árak változóak és több tényezőtől függnek, mint például a klímaberendezés típusa, a munka bonyolultsága, a szolgáltató szakértelme és tapasztalata, valamint a telepítés helyszíne.

A klíma szerelés árak, körülbelül 50 000 és 150 000 forint között vannak. Ez azonban csak egy becslés, és a valós árak eltérhetnek ettől.

További tényezők is befolyásolhatják a klíma szerelés árakat. Például, ha a klímaberendezés bonyolultabb telepítést igényel, vagy ha a szereléshez módosításokat kell végezni a helyi elektromos vagy vízellátó rendszeren, akkor azokhoz további költségek kapcsolódhatnak.

Gyakori kérdések

Mobil klíma szerelés

A megfelelő klímaberendezés kiválasztása bár egyszerű feladatnak tűnik, okos döntés szakember véleményét kikérni. Az optimális hatás elérése érdekében figyelembe kell venni az érintett helyiségek méretét és a támasztott igényeket. Ezek ismeretében lehet elvégezni a szükséges számításokat, kiválasztani a legmegfelelőbb klímaberendezés típusát, teljesítményét. A mobil klíma szerelés kapcsán fontos megemlíteni, hogy bár a kereskedelemben kapható mobil klímaberendezések már rendkívül hatékonyak, a versenyt minden esetben mégsem tudják felvenni egy beépített klímával szemben. A mobil klíma szerelés előnye mellett szól azonban, hogy azokban a helyiségekben is alkalmazható, ahol valamilyen gátló tényező folytán nem lehetséges beépített klímát elhelyezni.

Klíma szerelés házilag

Semmiképp sem szabad abba a hiába esni, hogy akár az interneten fellelhető oktató videók, akár kézikönyvek alapján saját magunk álljunk neki a klíma szelés házilag történő megvalósításának. A jogszabályi előírások értelmében klíma szerelés házilag kizárólag csak mobil klíma esetében lehetséges. A klíma szerelés házilag történő kivitelezése esetén még a garanciától is eleshetünk. Csak egy szakember által integrált klíma esetében lehetünk biztosak, hogy a vákuumozás, csatlakoztatások szakszerűen kerülnek elvégzésre. Ez azért is fontos, mert a szakszerűtlen munkavégzés által a készülék energiafogyasztása megemelkedhet, sőt még a csöveket is károsíthatja a keletkezett, nem kívánt kémhatás.

Tudástár

Split klíma

A split klímák kiemelkednek a halk és hatékony működésükkel. A kültéri egység a zajosabb komponenseket tartalmazza, így a beltéri egységen minimális a zajszint, ami kellemes és csendes légkört eredményez. Ezenkívül a split klímák rendkívül hatékonyak energiafelhasználás szempontjából, ami hosszú távon költségmegtakarítást eredményez.

 

Dual klíma

A dual split klíma rendszer előnye, hogy két különleges zónát alakíthatunk ki, és különböző hőmérsékletet állíthatunk be az egyes helyiségekben. Ez ideális megoldás lehet otthonokban, ahol a különböző helyiségekben eltérő hőmérsékleti igények vannak, vagy irodákban, ahol a dolgozók különféle komfortérzetet szeretnének elérni.

 

Klíma fűtés

A klíma fűtésének előnye, hogy egyetlen berendezéssel két funkciót lát el: hűtést és fűtést. Ezáltal egyetlen eszköz segítségével lehetőségünk van az egész év során kényelmes klímakörnyezetet biztosítani otthonunkban vagy munkahelyünkön.

 

Blog

Kiemelt témák,
hírek, aktualitások

Legyen velünk naprakész! Munkánk mellett törekszünk a folyamatos fejlődésre és fejlesztésre, így segíteni tudunk, hogy Ügyfeleink mindig értesüljenek az aktuális szabályokról, technológiáról, megoldásokról és hírekről!

Az épületgépészet egy folyamatosan fejlődő és bővülő iparág, szakma, hivatás. A technológia fejlődése kiváló lehetőséget kínál a fenntarthatóbb-, olcsóbb-, energiatakarékosabb megoldások megtalálására. Tekintse meg cikkeinket vagy kérdezze szakembereinket!

Geotermikus hőszivattyú

A hőszivattyús rendszerek a hűtőszekrény elvén működnek, éppen csak fordítva. A hőszivattyús rendszerek előnyeit számba véve, a legkiemelkedőbb tulajdonságuk, hogy a szükséges energia kétharmadát a környezeti levegőből nyerik, így nincs károsanyag kibocsájtás. Fűtéskorszerűsítés során is egyszerűen alkalmazhatóak. Bár a kezdeti beruházás jelentősebb, azonban a fűtési, hűtési költségekben ez a kiadás pár éven belül megtérül.

Részletek >>

Víz víz hőszivattyú

Mindenki tisztában van azzal, hogy a fosszilis energiaforrások helyett, – mint például a földgáz -, a megújuló energiaforrások kiaknázásáé a jövő. Magyarországon is egyre több újonnan épülő otthonban alkalmaznak megújuló energiaforrást, melynek több módozata közül is választhatunk.

Részletek >>

Hőszivattyú radiátoros fűtéshez

A hőszivattyúk hőforrásukat tekintve lehetnek levegő-víz hőszivattyúk, melyek a környezeti levegő hőenergiáját hasznosítják, víz-víz hőszivattyú rendszerek, melyek a nyílt vizekből, illetve kutakból nyerik a hőenergiát, végül pedig a föld-víz hőszivattyús megoldás, melyek a talajkollektoros, valamint talajszondás változatok.

Részletek >>

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere