Árak

Gázszerelés árak

Ha a magyarországi háztartásokban szétnézünk, azt tapasztaljuk, hogy túlnyomó részt gázüzemű kazánok és melegvíz előállítására szolgáló bojlerek, sőt, helyenként még gázüzemű tűzhelyek is használatosak.

Akinek nincs lehetősége lecserélni elavult, régi gázkazánját, számolnia kell azzal a veszéllyel, hogy egy idő után akár a működésképtelensége, akár a veszélyessé válása miatt le kell cserélni. Nem érdemes kivárni ezt, le kell cserélni mielőbb.

A gázszerelők nem csak a kazáncsere vagy a gázkészülékek javítási munkálatait végzik el szakszerűen, hanem a karbantartási munkálatokat is. Ez utóbbinak éppoly komoly jelentősége van, mint például egy új gázkészülék üzembehelyezésének. A szakemberek sajnálatos módon még mind a mai napig tapasztalják, hogy egyes gázkészülékek nem szakszerűen lettek installálva, ezért következett be a meghibásodás, mely elkerülhető lett volna.

A gázszerelés árak minden esetben az elvégzendő szerelési munkák fajtájától és nagyságától függnek. A gázszerelés árak területileg és gázszerelőnként különbözőek lehetnek.

Röviden tömören a gázszerelés árak

A gázszerelés árai függnek az elvégzendő munka típusától és bonyolultságától. Az árak magukban foglalják a gázcsatlakoztatást, gázvezeték kiépítést, gázóra telepítést és gázkészülék bekötést. Az egyedi igények, az épület mérete és az elvégzendő munkák határozzák meg az árakat.

A megbízható gázszerelő felméri az igényeket és pontos árajánlatot készít. Az alacsony ár lehet csábító, de fontos a minőség és biztonság szempontjából is választani. Inkább bízzon megbízható szakemberre a gázszereléshez, hogy garantáltan biztonságos és szabályos legyen a gázellátás az otthonában.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere

Gázszerelés munkadíj

Az épületgépész szakemberek szaktudása elengedhetetlen a gázberendezések üzembehelyezésénél, de a karbantartásuk során is.  Abban az esetben, ha erre nem fordítunk kellő hangsúlyt, netán saját magunk próbáljuk házilagosan elvégezni ezeket a szakértelmet, nagy precizitást és megfelelő szerszámokat igénylő munkálatokat, akár öngólt is rúghatunk, vagyis komoly javítási költségek megfizetését idézhetjük elő, de, ami még rosszabb, veszélybe is sodorhatjuk magunkat és családunkat. A gázkészülékek üzembeheyezése során számos előírást be kell tartani, melyben csak a gázszerelő szakemberek jártasak. A gázüzemű berendezések biztonságos üzemelése függ a szakszerű szerelési munka elvégzésétől.

A gázszerelés munkadíj több tényező figyelembevételével kerül kikalkulálásra. A gázszerelő szakember csak az után tud a gázszerelés munkadíj vonatkozásban pontos számot mondani, ha elvégezte az átfogó helyszíni felmérést, a részleteket is egyeztette a tulajdonossal.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Gázszerelő Budapest

Manapság hazánkban is egyre többen fókuszálnak az otthonuk korszerűsítésére. A lehetőségekhez mérten ki-ki az általa legésszerűbbnek tartott modernizálást igyekszik végrehajtani. Sokan a fűtéskorszerűsítés mellett döntenek, mely nem is csodálni való, hiszen a földgáz ára kiszámíthatatlan módon megemelkedett. Bár fűtéskorszerűsítésre más lehetőségek is léteznek, lásd hőszivattyús rendszer vagy például a napelemes rendszerek, azok megvalósítása általánosságban véve nagyobb anyagi ráfordítást igényelnek, mint például egy kazáncsere. Akik a gázüzemű fűtés mellett kitartanak, miután megváltak az elavult, régi gázkazánjuktól, a kondenzációs kazán remek alternatívát kínál, hiszen sokkal korszerűbb. A kondenzációs kazánok üzemelésük során sokkal nagyobb hatásfokkal működnek, mint elődeik, ezáltal nem csak energia-, de egyben költséghatékony fűtési megoldást kínálnak. A gázszerelő Budapest területén elvégzi a gázkészülékek üzembehelyezését, javítási-, és karbantartási munkálatait. A gázszerelő Budapest és vonzáskörzetében szakszerű munkát végez, melyre garanciát is vállal.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere