Víz gáz fűtésszerelés

Minden ami víz gáz fűtésszerelés! A legtöbb márkájú gázkazán szervizelését vállaljuk rövid határidővel, korrekt áron. Ajánlatért hívjon minket bizalommal!

2019
óta

50+

Felszerelt klíma

Minden, ami víz gáz fűtésszerelés

Mindenféle víz gáz fűtésszereléssel kapcsolatos gondja esetén hívjon minket bizalommal. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel és korrekt áron végzünk vízszerelést, gázszerelést és minden típusú kazán javítást, karbantartást. A fűtési rendszerének korszerűsítését is bízza ránk, tapasztalt kollégáink hatékony rendszert fognak Önnek kiépíteni. Egyedi igényeinek megfelelően elkészítjük a fűtési-, víz-, gáz- rendszerének a tervét és a lehető legrövidebb időn belül kivitelezzük.

Víz gáz fűtésszerelés Érden, Pest megyében és vonzáskörzetében. Kérjen ajánlatot most!

Új építésű házak teljes víz-, gáz- és fűtési rendszerének kivitelezését, régi épületek hálózatának felújítását vállaljuk. Ha nem biztos benne milyen megoldás lenne Önnek a legelőnyösebb kérje szakértő kollégánk segítségét, hogy elkerülje a későbbi fejfájást. A megfelelő víz gáz fűtésszereléssel rengeteg időt és pénzt spórolhat meg, ne hagyja hogy később a pénztárcája bánja. Ha az épület közepesen vagy jól szigetelt fűtési rendszer tekintetében érdemes átgondolni egy hőszivattyús rendszer telepítést. Ezzel a megoldással akár 600%-os hatásfokkal is számolhat, ami jelentős reszi megtakarítást eredményez. Tudjuk, hogy ennek a rendszernek a telepítése költséges, de ha hosszú távon gondolkozik és mindent egybevet, biztosan jó megoldás az Ön számára is. Kérjen ajánlatot és bízza ránk a teljes folyamatot. Minden hálózat más és más, mind anyaghasználatban, mind kialakításban, így minden esetben az egyedi igényeket és lehetőségeket felmérve készítjük el Önnek a legjobb ajánlatot.

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés

Víz, gáz fűtésszerelés, minden amire szüksége lehet. Vízszerelés tekintetében minden szóba jöhet ami egy vízhálózattal kapcsolatos. Gáz? Nem gáz! Azt is megoldjuk. Fűtés-hűtés? Erre is van megoldásunk. Ha szeretne mindent a lehető legjobb helyen tudni, lehetőleg minden ilyen típusú igényét egy vállalkozóval végeztetni, keressen minket, biztosan nem fog csalódni.A meglévő hálózat felújításától az új kivitelezéséig mindennel foglalkozunk. Csapok, szaniterek bekötése, cseréje? Nem probléma!

Spóroljon a költségein és kérje kollégánk segítségét, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást válasszuk. Ezzel időt és pénzt spórol, kollégánk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal biztosan megtalálja az Önnek legideálisabb megoldást. Hívjon minket bizalommal, nézze meg referenciáinkat, nem fog csalódni!

Vízszerelés

Régi vízhálózatok felújítása és új kialakítása sem akadály számunkra. A legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni megfelelő szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal. Új vezetékek fektetése, vagy a régiek cseréje is a profilunkba illik, de fürdőszabák, konyhák vízhálózatának felújítását vagy kialakítását is vállaljuk. Ha nem biztos benne, hogy minket kell választania a vízszerelésre, nézze meg referenciáinkat. Rengeteg elkészült projekt a garancia a megfelelő minőségre. Hívjon minket és kérje ajánlatunkat!

Gázszerelés

Gáz vezeték bekötése, gázkazán beüzemelés? Nem probléma. Legyen szó régi hálózatról vagy újról, felkészült és tapasztalt szakmai csapatunk mindenben a rendelkezésére áll. Nem jelent problémát egy régi gázvezeték cseréje vagy áthelyezése, de egy új gázkazán beüzemelése, vagy régi gázkazán karbantartása sem. A régi gázkazánok javítása az alkatrész hiány és magas ár miatt már nem a leggazdaságosabb, így mindenképp érdemes mérlegelni egy új kondenzációs kazán cserét. Ebben az esetben alacsonyabb üzemeltetési költséget és jobb hatékonyságot tud elérni, ráadásul környezetbarát módon. Ha áthelyezni szeretne, természetesen azt is meg tudjuk csinálni. Gáztűzhelyek beüzemelését is vállaljuk, szakszerűen, garanciával. Több éves szakmai tapasztalatunk és állandó továbbképzéseink a garancia arra, hogy Önnek ne legyen problémája az elkészült munkával. Hívjon ha gázszerelésre van szüksége!

Régi fűtési rendszerét kell megjavítani? Bízza ránk. Rendetlenkedik a gázkazán? Megoldjuk. Bámilyen fűtésszereléssel kapcsolatos problémája van, hozzánk fordulhat. A fűtési rendszer megfelelő működésével rengeteget spórolhat a rezsi számláján is, ezért fontos hogy megbízható szakemberekre bízza ezeket a munkákat. Kérje ajánlatunkat e-mailben vagy telefonon, kollégánk hamarosan egy teljes ajánlattal fogja keresni. Rövid határidővel és korrekt áron végzünk fűtésszerelést, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Régi fűtési rendszerét szeretné korszerűsíteni? Kérjen ajánlatot hogy az Önnek legjobb megoldást javasolhassuk. Fűtéskorszerűsítési projektjeink nem csak hagyományos gázkazán vagy elektromos kazánra irányban vannak, foglalkozunk hűszivattyús és klímás fűtési rendszerek kialakításával. Cserélje le régi hagyományos gázkazánját és váltson modern megoldásra. A kondenzációs kazán jó választás lehet az Ön számára is, ha alacsonyabb rezsiköltséget és környezetbarát megoldást szeretne. Ennek a géptípusnak a hatásfoka akár 110% is lehet, alacsony energiafelhasználással és károsanyag kibocsájtással. A hőszivattyú esetén ez még kedvezőbb, ezeknél a gépeknél a hatásfok akár 600% is lehet. Mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta, hosszú távon korszerű és energiahatékony megoldást nyújtanak. Ha a legjobbat szeretné, kérje kollégánk tanácsát, aki felkészültségével és szakmai tapasztalatával mindenben a segítségére lesz. Hívjon bizalommal!

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Minden típusú gázszerelés munkában tudunk segíteni. Legyen szó gázvezeték kiépítésről, vagy egy gázkazán szerelésről, mi megcsináljuk. Ha gázszerelésre van szüksége, hívja kollégánkat, rövid határidővel és korrekt áron tudjuk vállalni. Régi hagyományos gázkészülék cseréje, modern kondenzációs kazánra is megoldható. Ebben az esetben hosszú távú megtakarítást érhet el rezsi számlájában, mivel a kondenzációs gázkazán hatásfoka akár 110% is lehet, így sok energiát megspórolhat a fűtés és melegvíz előállítás során. Ezek a készülékeke környezetbarát módon, alacsony károsanyag kibocsájtással rendelkeznek, így környezettudatosak is. Gázkészülék karbantartást és javítást is vállalunk!

Elöregedett a vízvezeték rendszere, vagy újat szeretne kiviteleztetni? Tapasztalt vízvezeték szerelő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak. A kerti csaptól, a zuhanyzón át, a padlófűtésig mindennemű vízvezeték szerelést vállalunk. Új bekötések vagy a régi vízvezeték cseréje is profilunkba tartozik. Ha elromlott a csap, akkor is keressen bizalommal, ezt is meg tudjuk csinálni. Ajánlatkérésért keresse kollégánkat bizalommal, segíteni fog Önnek!

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Milyen fűtési rendszer válasszak?

Egy új építésű családi ház esetén, ami jó hőszigeteléssel rendelkezik, érdemes egy hőszivattyús rendszerrel tervezni. Tudjuk, hogy a kezdeti költségek ebben az esetben magasabbak a rendszer összetettsége miatt, de középtávon megtérül ez a befektetés. Jelenlegi tapasztalatink alapján egy jól szigetelt 100nm-es ház hőszivattyús fűtési rendszere, padlófűtéssel és mennyezet fűtés-hűtéssel kombinálva nagyjából 60%-al olcsóbb üzemeltetést eredményez. Mindeképp érdemes megfontolni, hosszú távon jelentős megtakarítás érhető el. Hívjon bizalommal és segítünk!
Amennyiben mégis gázkazán mellett döntene, ebben is tudunk segíteni. Legyen szó hagyományos gázkazánról vagy kondenzációs kazánról, mindkettőt tudjuk vállalni. Egy hagyományos gázkazán bekerülési költsége alacsonyabb, viszont a rosszabb hatásfok és a magasabb energia felhasználás hosszabb távon nem kedvező. Egy kondenzációs kazán viszonylag drágább kivitelezést jelent, viszont a magas hatásfoka és az energiafelhasználása alapján hosszú távon mindenképpen megtérül. Ez a készülék ráadásul környezetbarát megoldást is jelent, az alacsony károsanyag kibocsájtással csökkenti az üvegházhatás növekedését, így kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk. Legyen környezettudatos és modern készüléket válasszon, hosszú távon biztosan nem bánja meg.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere