Klímaszerelő

Ha egy profi klímaszerelő csapatra van szüksége, válasszon minket! Klímaszerelő Pest vármegyében és környékén, rövid határidővel. Gyors és pontos klímaszerelő garanciával. Referencia munkáinkat megtalálja oldalunkon.

2019
óta

500+

Felszerelt klíma

Klímaszerelő röviden, tömören

A mindere kiterjedő klímás szakma több szakképesítésből és hatósági vizsgából áll. A hivatalos klímaszerelő csak a képzettségének megfelelő teljesítményű klíma berendezést szerelheti illetve tarthatja karban. A kisebb és nagyobb teljesítményű berendezések javítását végző klímaszerelő, mind két esetben kötelező az szakmához törvényileg előírt hatósági vizsgák megléte. Ezeket az ellenőrzés során be kell mutatni, valamint a lejárat előtt meg kell hosszabbítani.

„Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő” a klímaszerelő alapképzése, melynek előképzettségi feltétele a 8 osztályos bizonyítvány. Ezzel a szakképesítéssel a végzett szakemberek a légtechnikai cső- és vezetékhálózatok kiépítését, csőkötések ellenőrzését, különféle hőszigetelések készítését, az összes hűtő, lég- és klímatechnológiai rendszerelemek telepítését és karbantartását végezheti, de kizárólag a lakossági, kis teljesítményű klímaberendezésekkel dolgozhat. A szakma elvégzését követően, és a szükséges hatósági vizsgák elvégzése után (lásd lentebb a cikkben), saját lakossági klímaszerelő vállalkozás váltható ki.

„Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő” klímás szakma előképzettségi feltétele a Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő alapképzés meglépte. Ezzel a szakmával már teljes körű klíma és hőszivattyú szerelő szolgáltatást nyújthat a végzett szakember. Itt már nem csak a lakossági klímákra korlátozódik a tevékenység, hanem a nagyteljesítményű ipari légtechnikai, klíma és hőszivattyú berendezések kiépítését, szerelését és karbantartását is végezheti, teljesítménykorlátozás nélkül. A szakma elvégzését követően, és a szükséges hatósági vizsgák elvégzése után (lásd lentebb a cikkben), saját korlátozás nélküli klíma és hőszivattyú szerelő vállalkozás váltható ki.

F-Gáz vizsga:

(60/2016. (XII. 28.) NFM rendelet alapján) a klímaszerelőknek a szakmai képesítés megszerzése után kötelező F-Gáz (Klímagáz) elméleti és gyakorlati oktatáson részt venni, majd F-Gáz hatósági záróvizsgát tenni, hiszen e nélkül nem dolgozhat a szakmában, és nem vásárolhat a munkavégzéséhez szükséges anyagokat sem. Az F-gáz vizsga a szakképzési centrumok közreműködésével végezhető el. A megszerzett hatósági vizsga 5 évig érvényes, és a lejárati idő előtt 6 hónappal megújító vizsgát kell tenni.

Tűzvédelmi szakvizsga:

(45/2011. (XII. 7.) BM rendelet alapján), azoknak a szakembereknek, akik nyílt lánggal történő munkafolyamot végeznek, kötelező a Tűzvédelmi szakvizsga megléte. A megszerzett szakvizsga 5 évig érvényes.

ADR vizsga:

(25/2014. (IV. 30.) NFM rendelet alapján) mindenkinek rendelkeznie kell ilyen tanúsítvánnyal, akik kis mennyiségű veszélyes árut szállítanak, rakodnak vagy csomagolnak. A megszerzett hatósági vizsga 2 évig érvényes.

Klímaszerelés

Klíma ellenőrzés

Klíma karbantartás

Klímaszerelő árak

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Klímaszerelő árak

Az árak klímaszerelő esetében a munkától függenek. Nem mindegy hogy egy teljes klíma rendszer kiépítésére keresünk klímaszerelőt vagy csak egy klíma karbantartásra. A pontos árakról az igények felmérése után tudunk felvilágosítást adni. Ha klímaszerelőre van szüksége, kérje kollégánk segítségét elérhetőségeinken.

Klímaszerelő Budapest

Elromlott a klímája? Klímaszerelő Budapest és vonzáskörzetében jó áron, rövid határidővel. Kérje klímaszerelő szolgáltatásunkat, hogy ne kelljen a melegben izzadnia. Fűtő klímára van inkább szüksége? Klímaszerelő kollégánk ebben is tud segíteni! Kérje ajánlatunkat kollégánktól.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Klímaszerelő

A globális felmelegedés hatása hazánkban is egyre inkább érezhetővé válik. A forró nyári napokon klímaberendezés nélkül szinte elviselhetetlen a zárt terekben a hőmérséklet. Érdemes azonban klímaszerelő segítségével alaposan körbejárni a klímaszerelés témakörét, hiszen egy megfelelően kiválasztott klímaberendezés nem csak a forróság ellen nyújt megoldást, de a hűvös hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít otthonunkban. Kérje ki klímaszerelő véleményét, melyik klímaberendezés tudja biztosítani az Ön és családja igényeit. A klímaszerelő minden esetben alapos helyszíni felmérést végez a hűtendő, fűtendő helyiségek számát és nagyságát, mely alapján javaslatot tesz az optimális klíma készülékre. 

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere