Klíma beszerelés

Szeretné komfortosabban érezni magát? Zavarja hogy nincs elég hűvös vagy meleg a lakásban? A klíma beszerelés megoldja ezt a problémát. Profi csapatunk az Ön rendelkezésére áll és a kiválasztott klíma beszerelés rövid idő alatt megvalósulhat. Kérje ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.

2019
óta

50+

Felszerelt klíma

Klíma beszerelés röviden, tömören

A klíma beszerelés szakembert igényel. Házilag nem kivitelezhető, ezért kérje profi kollégáink segítségét. Ha sikerült kiválasztani a megfelelő készüléket a klíma beszerelés 1 nap alatt elvégezhető, ennek érdekében egyeztessen kollégánkkal. Amennyiben segítségre vagy tanácsra van szüksége a megfelelő klíma kiválasztásához, keressen elérhetőségeinken, szívesen segítünk.

Az egész folyamat több lépésből áll. Elsőként kérje egy szakértő segítségét, hogy a legjobb készüléket tudja kiválasztani a saját igényeihez mérten. Ehhez ismerni kell a környezetet ahol a berendezés üzemelni fog, így szükséges egy helyszíni felmérés, ami alapján a gép teljesítménye és egyéb funkciói meghatározhatók. Ha minden sikeresen kiválasztásra került, jöhet a klíma beszerelés. Szakembereink beszerelik a klímát, beállítják és elvégzik a szükséges ellenőrzéseket. Ezek után Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a hideget/meleget. Ne felejtse el évente a készülék karbantartást, így jóval több ideig szolgálhatja Önt!

Egyeztetés

Felmérés

Klíma szerelés

Ellenőrzés, garancia

Klíma beszerelés menete

A klíma beszerelés menete : kollégánk felméri a helyszínt, közösen egyeztetnek az igényekről. Ez alapján kiválasztásra kerül a berendezés, majd megtörténik a klíma beszerelés. Kollégáink elvégzik a szükséges beállításokat és ellenőrzik a készülék működését. Ezek után már élvezheti a klíma által nyújtott kényelmes komfortot.

Felmérés

Először szükséges egy helyszíni felmérés. Az információk alapján meghatározzuk a szükséges gép paramétereket, így Önnek pontos típust tudunk ajánlani a saját igényeihez igazítva. Minden kérdésben felkészült kollégánk segít, hogy Ön a legjobbat választhassa.

Kivitelezés

A felmérés alapján kiválasztott klímát beszereljük Önnek. A kivitelezés általában egy nap alatt megtörténik, de a pontos időtartamról kollégánk tájékoztatja a felmérés alatt. Amennyiben az általunk ajánlott kivitelezés mellett dönt, biztos lehet a minőségi és garanciális munka elvégzésében.

Tervezés

Megtervezzük pontosan milyen készülékre van szüksége és javasoljuk a felszerelés pontos helyét, hogy a legjobb hatásfokkal használhassa a készüléket. A tervezés után rövid időn belül sor kerülhet a kivitelezésre

Beállítás, ellenőrzés

Minden klíma beszerelést ellenőrzünk, hogy minden funkció megfelelően működjön. Természetesen a garancia is jár a beszereléshez.

Hűtő fűtő klíma beszerelés

Napjaink egyik sláger terméke a hűtő fűtő klíma beszerelés. Ezeknek a készülékeknek nem csak a komfort növelése a feladata, hanem a rezsit is csökkentik. Az inverteres hűtő fűtő klíma nem csak meleget és hideget szolgáltat, de a teljesítmény szabályozással energiát is spórol Önnek.

Klíma beszerelés szabályai

A klíma beszerelése során fontos betartani a klíma beszerelés szabályait, hogy a telepítés hosszú távon hatékony legyen. Először is, kérje szakember segítségét, aki ismeri a helyi előírásokat és rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. A megfelelő hely kiválasztása is kulcsfontosságú: olyan területet válasszon, amely a szabad légáramlást biztosítja, de nem expozícióban van közvetlen napsugárzásnak. A klíma telepítésekor győződjön meg róla, hogy a kültéri egység stabilan van rögzítve és nincsenek akadályok körülötte. A beltéri egységet a helyiség központjában, a megfelelő magasságban helyezze el, hogy a hűtés vagy fűtés hatékony legyen. Ne felejtse el rendszeresen karbantartani a klímát, hogy fenntartsa a hatékonyságot és meghosszabbítsa az élettartamot.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

A klíma beszerelés árak egyaránt függenek a klíma teljesítményétől, az energetikai besorolástól, a kialakítástól, az extra funkcióktól és a telepítési költségektől. Általánosságban elmondható, hogy a klíma beszerelés árak 250-600 ezer forint tartományban mozognak, és a választott modell és a telepítési költségek határozzák meg a végső árat.

A hűtő fűtő klímák általában szettben kerülnek értékesítésre, amely tartalmazza a kültéri és beltéri egységet, valamint az ehhez szükséges tartozékokat. Az árakat befolyásolja a klíma teljesítménye, az energetikai besorolás és az extra funkciók jelenléte.

A telepítési költségek a klímaberendezés telepítésével és a hozzá kapcsolódó munkákkal, mint például a csövek és kábelek csatlakoztatása, a szigetelés, az elektromos bekötés és az esetleges átalakítások, összefüggnek. A telepítési költségeket a klímaszerelők határozzák meg, és ezek a költségek eltérőek lehetnek a területtől, a projektmérettől és a helyi munkaerő költségeitől függően.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Mobil klíma beszerelés

A tomboló nyári hőségben kézenfekvőnek tűnhet egy mobil klíma beszerelés, azonban érdemes fontolóra venni, nem volna-e ésszerűbb más megoldáson törni a fejünket az otthonunk optimális hűtése, fűtése érdekében. Igaz, egy mobil klíma beszerelés egyszerű és gyors megoldás lehet, azonban mindenképpen tanácsos egy klímaszerelő szakember véleményére hagyatkozni, aki a helyszíni felmérést követően precízen kiválasztja az Ön számára a minden szempontból legmegfelelőbb klíma berendezést, mely hosszú távon gondoskodik majd az Ön otthonának optimális hűtéséről és fűtéséről. A mobil klíma beszerelés elsősorban azok számára ajánlott, akik a berendezést az otthonukban szabadon szeretnék áthelyezgetni, hisz a mobil klíma nem igényel beépítést.

Whirlpool klíma beszerelés

Egy Whirlpool klíma beszerelés által Ön egyenletes szobahőmérsékletet élvezhet a helyiség egész területén, ezen felül biztonsággal számolhat hatékony energiafelhasználással, alacsony üzemeltetési költséggel is. A kereskedelem színes palettán kínálja a különböző klímaberendezéseket. Amennyiben Ön is a megbízható, csúcsminőségű Whirlpool klíma beszerelés mellett dönt, szakembereink felkeresik Önt otthonában, a helyszínen elvégzik a szükséges számításokat az Ön igényeinek szem előtt tartásával és ajánlatot tesznek az optimális Whirlpool klímaberendezés teljesítményére, tájékoztatják az integrálással kapcsolatos tudnivalókról, valamint a szükséges szervizelésről, az időszakos karbantartási munkákról, melyek garantálják a készülék optimális működését.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere