Klíma

Napjainkban egyre fontosabb a fenntartható és energiahatékony megoldás az épületek hűtésére és fűtésére. Erre az egyik megoldás hűtő-fűtő klíma beszerelése, mellyel egyben tudjuk megoldani az épület hűtési és fűtési igényét.

2019
óta

50+

Felszerelt klíma

Minden, ami klíma

A korszerű gépek inverteres technológiájának köszönhetően ezt gazdaságosan és hatékonyan tudjuk megvalósítani.

Minden klímával kapcsolatos igényét teljesíteni tudjuk, ehhez kérje kollégánk segítségét. A klíma kiválasztása nem egyszerű feladat, tapasztalataink alapján sokkal gyorsabban és költséghatékonyan tudjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő klíma berendezést ajánlani.

Klíma berendezések

Klíma terén a mai elvárások, hogy egy berendezéssel meg tudjuk oldani a hűtést és fűtést is. Ehhez jó választás lehet a hűtő-fűtő inverteres klíma, ami nem csak ezt tudja biztosítani, de a technológiája alapján energiahatékony megoldást nyújt a kellemes érzethez. Alacsonyabb fogyasztással és magas hatásfokkal működnek ezek a klímák.

Inverteres Split klíma

Az inverter technológiának köszönhetően a berendezés működés közben önmagát szabályozza a kellemes komfort megteremtéséhez, így rengeteg energiát tud spórolni. Hűtés és fűtés funkcióban is magas hatékonysággal üzemel, közben rezsi költéségét is csökkenti.

Dual Split klíma

A rendszer előnye, hogy egy kültéri egységhez két beltéri egység is köthető, így nem kell minden helyiség kellemes komfortjához több kültéri egységet telepíteni. Minden helyiségben külön szabályozható a hőmérséklet, így mindenki a saját igényeihez igazítva tudja gazdaságosan üzemeltetni a készüléket.

Tapasztalt és megbízható kollégáink rövid határidővel és korrekt áron állnak rendelkezésére, ha klíma szerelésre van szüksége. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk! Nézze meg referenciáinkat, bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal.

Ha nem megfelelő helyen van a klíma, szerelő kollégáink rövid időn belül át tudják helyezni a készüléket. Klíma áthelyezéshez kérje kollégánk segítségét a pontos költségek és határidők meghatározásához.

Meghibásodott a klíma készüléke? Kollégánk segít a javítás megszervezésében, valamint árajánlatot készít, így Önnek csak egy megfelelő időpontot kell megadnia, majd várni az érkező segítséget, hogy a szükséges javítást elvégezzük.

A klíma berendezés hatékony és megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő karbantartás. Ne felejtse el rendszeresen, évente egy-két alkalommal karbantartani a készüléket. Ezzel nem csak az élettartamot hosszabítja meg, de a nem várt meghibásodásokat is megelőzi.

A berendezéseket évente legalább egy alkalommal meg kell tisztítani a szennyeződésektől, hogy a használat során ne károsítsa semmilyen szennyeződés vagy baktérium egészségünket. Ha tisztításra van szüksége, hívjon bizalommal!

A klíma telepítés során figyelembe kell venni, hogy a kültéri egységet hova helyezzük. Az erre vonatkozó szabályokat és előnyöket mindig figyelembe kell venni. Kérje kollégáink segítségét, hogy ne legyen problémája.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

A klíma berendezés fogyasztása sokmindentől függ. Elsősorban az alkalmazott technológia az irányadó, így általánosságban elmondható, hogy a fogyasztás az inverteres klímák esetén kedvezőbb. Emellett fontos még a helyiség elrendezése, illetve hőszigeteltsége.

A korszerű inverteres klíma hatékonyan használható fűtésre is. Az üzemeltetés jóval hatékonyabb és gazdaságosabb mint a régebbi készülékek esetén. Amennyiben fűtésre szeretné használni a klímát, kérje kollégánk segítségét a megfelelő klíma kiválasztásához.

A modern klíma készülék mind a hűtési, mind a fűtési igényt ki tudja elégíteni. A megfelelő komfortérzet eléréséhez válaszhatja a hűtő-fűtő klímát, így egyszerre tud kellemes hűvöst vagy meleget elérni a helyiségben.

A split klíma, egy beltéri és egy kültéri egységből áll. Hűtésre és fűtésre is alkalmazható, valamint költséghatékony megoldást nyújt a kellemes komfort megteremtéséhez. Ha split klímára van szüksége, kérje kollégánk segítségét a megfelelő berendezés kiválasztásához.

Egy kültéri egységhez több beltéri klíma egység csatlakozása megoldható. Helyiségenként szabályozható a hőmérséklet, leginkább irodákban alkalmazzák. Kötséghatékony megoldás lehet irodaházakba, ahol a hűtési-fűtési rendszert helyettesítheti.

Előnye hogy egy kültéri egységhez két beltéri klíma egység csatlakoztatható, hogy helyiségenként különböző hőmérsékletet tudjon beállítani. Ezzel a típussal nem csak az üzemeltetési költségen tud spórolni, de az induló költségek is kedvezőbben alakulnak.

Az egyik legelterjedtebb klíma géptípus. Alacsony fogyasztású, gazdaságos megoldás kisebb helyiségek fűtési-hűtési igényének kielégítésére. Inverteres technológiával akár H tarifa is igényelhető hozzá. Kérdés esetén keresse bizalommal kollégánkat!

A modern inverteres technológiával rendelkező készülékekhez igényelhető H tarifa, de ez szolgáltatónként változik, ezért minden esetben tájékozódjon szolgáltatójánál, vagy kérje kollégánk segítségét az igénylés menetéhez.

Válassza ezt a klíma megoldást, ha költséghatékony, gazdaságos üzemeltetést szeretne hűtésre és fűtésre. Ha nem biztos milyen készüléket szeretne, kérje kollégánk segítségét, aki rendelkezésére áll a megfelelő berendezés kiválasztásához.

Milyen klímákat ajánlunk?

Több évnyi tapasztalat alapján mindeképp mordern inverteres klímát javaslunk. Az inverteres klíma fogyasztása és hatékonysága sokkal jobb mint egy hagyományosé. A klíma kiválasztása során mindenképp ajánlott egy szakemberrel egyeztetni, aki a helyszín és az igények felmérése alapján segít kiválasztani a legjobb megoldást. Hívjon bizalommal, segítünk egyszerűbbé tenni a klíma kiválasztását!

Panasonic klíma

A japán minőség mindenkinek biztosíték arra, hogy megbízható klímát kap. Európában egyre elterjettebb, megbízható gépeket gyártanak. Ár érték arányban közép kategóriába sorolható. Gépeik széles skálán mozognak, az egyszerűtől a modern luxus kivitelig.

Gree klíma

Olcsóbb árfekvésű, jól működő berendezések. A Gree klímák nem túl rég óta hódítanak teret Európában, de egyre többen vásárolják őket. Megbízható megoldást nyújtanak, alacsonyabb árkategóriában is. Ha Gree klímára van szüksége, keressen bizalommal, ebben is tudunk segíteni.

Daikin klíma

Kompakt méretű, sokféle designal rendelkezik. Megfelelő választás egy modern inverteres kategóriában. Ár érték aránya is jó, így mindenképp érdemes ezen a márkán is elgondolkodni. Ha nem biztos a választásban, kérje kollégánk segítségét, aki a legjobb választásban segít!

Ha elromlott a klímája, vagy újat szeretne beszerelteni, hívja klíma szerelő kollégánkat. Több éves szakmai tapasztalattal és folyamatos továbbképzésekkel mindig naprakészen tud segíteni Önnek. A klíma szerelés összetett feladat, így mindenképpen tapasztalt klíma szerelőt válasszon, referenciákkal, garanciával, hogy elkerülje a későbbi bosszúságokat. Keressen bizalommal, állunk rendelkezésére!

A klíma beszerelés már csak a megfelelő végzettséggel rendelkező szakember végezheti. A beszerelés során több fontos dolgot is be kell tartani, ami tapasztalt kollégáink számára már természetes. Ha megbízható, referenciákkal rendelkező klíma beszerelőre van szüksége, hívjon minket, állunk rendelkezésére.

A klíma csövezés összetett feladat. Igyekszünk a legrövidebb távolságot és szigeteltséget biztosítani a kül- és beltéri egységek között, hogy a lehető legjobb hatásfokkal üzemelhessen a berendezés. Mindenképp kérje szakember segítségét klíma csövezéssel kapcsolatban, a nem megfelelő csövezés hibás működést eredményez.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

A klíma telepítés szakértelmet és tapasztalatot igényel. A klíma telepítés folyamata több lépésből áll, az első a helyszíni felmérés. Ennek során szakembereink felmérik az igényeit, megvizsgáljuk a helyiséget ahol a berendezést szeretnék üzemeltetni. A helyiség felmérése során a hűteni vagy fűteni kívánt légmennyiséggel, a helyiség szigeteltségével és elrendezésével kell alapvetően számolni, ezek alapján meghatározza a teljesítmény igényt.

 

A klíma töltés folyamata a hűtőközeg újratöltését jelenti, amely lehetővé teszi a klímaberendezés optimális működését. Az alacsony hűtőközeg-szint csökkenti a klíma hatékonyságát, ami növelheti a villanyszámlát és csökkentheti a hűtési teljesítményt.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere