Tudástár

Bosch szerviz

A Bosch gázkészülékek időszakos karbantartási munkáinak elvégzésére komoly hangsúlyt kell fektetni minden háztartásban. Amennyiben a karbantartási munkák elvégzése nem szakszerűen történik, a Bosch berendezések biztonságos működését nem lehet garantálni. A kötelező jelleggel elvégzendő karbantartást bízza a Bosch szerviz szakembereire. A Bosch szerviz munkatársai kvalifikált szakemberek, akik rendelkeznek a megfelelő szaktudással és eszközökkel. Amennyiben Ön a gázkészülékben bármilyen meghibásodást észlel, kérjük, értesítse azonnal a Bosch szerviz ügyfélszolgálatát. A bejelentés után a Bosch szerviz alkalmazottai késedelem nélkül kiszállnak a helyszínre és elvégzik a Bosch gázkészülék javítási munkáit. A Bosch szerviz komoly alkatrész utánpótlással is rendelkezik, így amennyiben esetlegesen alkatrészt is kell cserélni, az sem jelent problémát. Önnek nem kell hosszú ideig nélkülöznie otthona komfortját. A Bosch szerviz ügyfélközpontú munkatársai minden esetben készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Bosch szerviz Budapest

Minden Bosch gázkazán tulajdonosnak időről-időre gondoskodnia kell a háztartásában üzemelő gázkészüléke szervizeltetéséről. A Bosch készülékek szervizelését Budapest területén a Bosch szervíz Budapest munkatársai látják el. A szervizelés magában foglalja a gázkészülék átvizsgálását, valamint az esetlegesen felmerülő javítási munkákat. A Bosch szervíz Budapest területén készséggel áll a lakosság szolgálatára úgy a javítási munkák, mint a karbantartási munkák elvégzését illetően. Soha ne késlekedjen értesíteni a Bosch szervíz Budapest területén működő ügyfélszolgálatát, ha gázüzemű készülékében bármilyen üzemzavar keletkezik. Ne próbálja meg házilagosan elhárítani a hibát, hiszen ezzel csak tetőzheti a bajt. A hibabejelentést követően a Bosch szervíz Budapest és vonzáskörzetében haladék nélkül gondoskodik a hibaelhárításról. A helyszínre érkező szakemberek úgy szakmailag, mint felszereltségben felkészültek, a hiba elhárítása rövid időn belül megtörténik. A Bosch szervíz Budapest egész területén vállalja a gázkészülékek rövid időn belül történő megjavítását, illetve az időszakos karbantartási munkák elvégzését.

Bosch szerviz Érd

A napjainkban egyre emelkedő fosszilis energiaárak, valamint a rezsicsökkentésben bekövetkezett jogszabályi változások a lakosság körében is folyamatosan komoly energiatakarékosságra intenek. Ennek köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kondenzációs kazánok. Azokban a háztartásokban, ahol továbbra is a gázüzemű fűtési rendszerhez ragaszkodnak, a fűtéskorszerűsítést egyértelműen a kondenzációs kazánok jelentik, melyeknek beüzemelését csak az arra hivatott és megfelelő minősítéssel rendelkező épületgépész szakemberek végezhetik el. A Bosch szerviz Érd területén nem csak a gázüzemű berendezések beüzemelését végzi el a gyártó előírásai szerint, de a javítási munkálatokat, illetve a kötelező karbantartási munkálatokat is szakszerűen látja el. Egy esetleges gázszivárgás esetén cselekedjen azonnal, hívja bizalommal a Bosch szerviz Érd irodáját. A szakemberek a hibabejelentést követően késedelem nélkül kiszállnak a helyszínre és szakszerűen elhárítják a hibát. A Bosch szerviz Érd vonzáskörzetében is készséggel rendelkezésre áll.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Bosch szerviz partner

A Bosch céget Németországban alapították az 1800-as évek végén. Ez a világhírnévre szert tett cég alapítása óta innovatív megoldásokra törekszik. A Bosch cég elkötelezte magát a csúcsminőségű fűtéstechnikai berendezések gyártása mellett. A folyamatos technikai és technológiai újításoknak köszönhetően a fűtéstechnikai cégek élvonalában masíroz és széles termékpalettával áll a felhasználók szolgálatára. A német cég az alkatrész utánpótlás terén is rendkívül megbízható, ezért a Bosch készülékekben esetlegesen bekövetkező meghibásodás esetén a tulajdonosoknak nem kell hosszú ideig a gázkészülék üzemkimaradásával számolnia. A Bosch szerviz partner cégek alkalmazásában szakképzett épületgépész munkatársak sorakoznak. A Bosch szerviz partner irodáiban teljes körű szolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére. A Bosch szerviz partner ügyfélszolgálat egy esetlegesen bekövetkező üzemzavar esetén késedelem nélkül a helyszínre irányítja szakképzett munkatársait a hiba mielőbbi elhárításának érdekében. Ön is értesítse a Bosch szerviz partner munkatársát, ha üzemzavart tapasztal gázkészüléke működésében.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Bosch szervíz Óbuda

A Bosch szervíz Óbuda területén teljes körű szolgáltatással áll a lakosság szolgálatában. A Bosch szervíz Óbuda és vonzáskörzetében vállalja a német Bosch cég által csúcstechnológiával előállított gázüzemű berendezések mindennemű javítási és karbantartási munkáinak szakszerű elvégzését. A Bosch szervíz Óbuda ügyfélszolgálatának minden dolgozója készséggel ad részletes felvilágosítást a Bosch készülékek szervizelését illetően. A Bosch szervíz Óbuda vonzáskörzetében is a lakosság rendelkezésre áll. A szerviz minden munkatársa rendelkezik a megfelelő szaktudással, munkájukat precízen, az ügyfelek megelégedését szem előtt tartva végzik, legyen szó egy apróbb javítási munka elvégzéséről vagy egy gázkészülék beüzemeléséről. Forduljon bizalommal a Bosch szervíz Óbuda területén található ügyfélszolgálati irodájához gázüzemű berendezésének karbantartásával kapcsolatban is. Ne feledje, csak a szakszerűen beüzemelt kazán és a gyártó cég által előírt szakszerű karbantartási munkák elvégzése garantálja az Ön gázkészülékének biztonságos üzemelését.

Bosch szervíz Dunakeszi

A németországi alapítású Bosch cég méltán került a fűtéstechnikai berendezéseket gyártó piacvezető cégek sorába. A Bosch cég kiemelt figyelmet fordít a gázkészülékek magas minőségben történő előállítására. Emellett ugyanolyan nagy hangsúlyt fektet a csúcsminőségű alkatrészek előállítására is. A hazánkban működő szervizhálózat folyamatos alkatrész utánpótlással rendelkezik, melynek köszönhetően bármilyen üzemzavart rövid időn belül szakszerűen el tudnak hárítani a szerviz dolgozói. A Bosch szervíz Dunakeszi szervizirodája jól képzett épületgépész szakembergárdával rendelkezik. A Bosch szervíz Dunakeszi területén teljes körű szolgáltatást nyújt a lakosság részére. A Bosch szervíz Dunakeszi vonzáskörzetében is teljesít megbízásokat, mint például a gázkazán bekötése, illetve az esetleges javítási munkák elvégzése. Amennyiben bármilyen meghibásodást észlel a gázüzemű berendezése működésében, késedelem nélkül értesítenie kell a szerviz munkatársait, akik a lehető legrövidebb időn belül kiérkeznek az Ön otthonába.

Bosch szervíz Budaörs

Egy kis visszatekintés az időben, néhány fontosabb évszám a Robert Bosch által 1886-ban Stuttgartban (Németország) alapított Bosch cég életéből. Hazánkban a Bosch cég 1918-óta rendelkezik lerakattal. 1942-re már 28 Bosch szerviz működött Magyarországon. 2000-ben pedig meglapították a Bosch Budapesti Fejlesztési Központját. 2013-ban újabb magyarországi központ nyitotta meg kapuit. 2017-ben vette kezdetét a Bosch regionális logisztikai központjának építése Hatvanban. A Bosch fűtéstechnikai készülékek egytől-egyig magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek, éppúgy, mint az alkatrészek. A német cég az alkatrészellátást ugyanolyan fontosnak tartja, mint a fűtéstechnikai berendezések csúcsminőségben történő előállítását. A Bosch szervíz Budaörs területén mindennemű javítási munkát ellát. A Bosch szervíz Budaörs vonzáskörzetében is teljes körű szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. A Bosch szervíz Budaörs területén csak magasan kvalifikált épületgépész szakembereket alkalmaz, akik az ügyfelek megelégedését és a precíz munkavégzést tartják a legfontosabbnak.

Bosch szervíz Szentendre

A gázüzemű berendezések karbantartása a szakszerű beüzemelés után a lehető legnagyobb fontossággal bír. A fűtési rendszer rendszeres tisztítása éppen ugyanannyira fontos, mint a gázkészülék precíz beüzemelése. A fűtési rendszer tisztítására is komoly figyelmet kell szánni. A tisztítás akkor a leghatékonyabb, ha a fűtési rendszerben a tisztítófolyadék a melegvízzel 2-3 héten át kering, így a fűtési rendszerben keletkezett szennyeződések a gépi tisztítás által könnyen eltávolíthatóak lesznek. A tisztítási folyamatot követően inhibitort kell a fűtési rendszerbe juttatni, mely korróziógátló is egyben. A Bosch szervíz Szentendre területén működő ügyfélszolgálata megbízható, kellő módon képzett épületgépész szakemberekkel rendelkezik. A Bosch szervíz Szentendre vonzáskörzetében is teljes körű szolgáltatást nyújt a lakosság részére. A Bosch szervíz Szentendre területén található raktárában folyamatos az alkatrészutánpótlás, melynek köszönhetően a szerviz munkatársai bármilyen meghibásodást könnyű szerrel el tudnak hárítani.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere