Tudástár

Bosch kondenzációs gázkazánok

Ön is szeretne energiatakarékos módon fűteni?
Hazánkban egyre több háztartásban kerül korszerűsítésre az elavult, energiafaló fűtési rendszer, hiszen a fosszilis energia ára jelentősen megemelkedett. Az otthonok utólagos hőszigetelése, a fűtési rendszer modernizálásával egyetemben szolgálhat az egyik jó megoldásként. Akik a gázüzemű kazánok használata mellett kötelezik el magukat, számukra a megfelelő megoldást a Bosch kondenzációs gázkazánok jelentik. A hosszú élettartammal rendelkező, megbízható működésű, energiahatékony Bosch kondenzációs gázkazánok minden igényt kielégítenek.

A németországi alapítású világhíres Bosch vállalat folyamatos technikai és technológiai fejlesztéseinek köszönhetően, a magyarországi kereskedelmi forgalomban is kaphatóak a kiváló minőségű Bosch kondenzációs gázkazánok. A német cég által gyártott Bosch kondenzációs gázkazánok széles választékában egy laikus számára nem lehet könnyű eligazodni.

Amennyiben Ön is Bosch kondenzációs gázkazán mellett dönt, a megfelelő készülék kiválasztásában egy épületgépész szakember tud Önnek megbízható segítséget nyújtani.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Bosch kondenzációs gázkazán árak

Amint az előző bekezdésben már említettük, a német Bosch cég kínálatában széles a választék a Bosch kondenzációs gázkazánok terén. A Bosch vállalat által gyártott összes kondenzációs gázkazán első osztályú minőséget képvisel. Megbízható működés és energiahatékonyság jellemez minden Bosch kondenzációs gázkészülékét. Egy tapasztalt épületgépész szakember számára nem jelent kihívást az Ön fűtési rendszeréhez kiválasztani az optimális Bosch kondenzációs gázkazánt. Ehhez mindössze egy mindenre kiterjedő helyszíni felmérés és a fűtési rendszerrel szemben támasztott igényfelmérés szükséges, melyek alapján az energetikai számítások elvégzését követően a fűtésszerelő szakember felvilágosítással szolgál, hogy az Ön számára, melyik az ideális Bosch kondenzációs gázkazán.
A Bosch kondenzációs gázkazán árak legfőbb befolyásoló tényezője a kazán teljesítménye. Minden otthon más, az otthon lakóinak igényei is eltérőek lehetnek, ezért a Bosch kondenzációs gázkazán árak megállapítása minden esetben személyre szabottan történnek.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Bosch kazán jellemző hibái

Általánosságban elmondható, hogy vannak olyan tipikus hibák, melyek minden gázkazán esetében jelentkezhetnek, így a Bosch kazán jellemző hibái között is előfordulhat például, hogy lecsökken a rendszerben a víznyomás, melyet mielőbb után kell tölteni. A Bosch kazán jellemző hibái sorában az szokott még előfordulni, hogy nem ég az őrláng. Ez esetben a hibát az okozhatja, hogy a gázcsapok nincsenek nyitva. Nyissuk ki őket és indítsuk el a kazánt. Ha ez a művelet nem járt eredménnyel, a hiba forrását másutt kell keresni, de ezt a továbbiakban már bízzuk a kazánszerelő szakemberre. A Bosch kazán jellemző hibái lehetnek még a szivattyú, esetleg a hőcserélő hibái, melyeket tisztítással, savazással el lehet hárítani, azonban a szakszerű hibaelhárítást minden esetben csak az épületgépész szakember képes elvégezni. Bármilyen meghibásodás lép fel a Bosch kazán működésében, ne késlekedjen kihívni a kazánszerelő szakembert.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere