Tudástár

Bosch gázkazán

A Bosch márkanevet talán már nem kell senkinek sem bemutatni. Azt viszont már kevesebben tudhatják, hogy 1898 óta kaphatóak a Bosch cég által előállított termékek Magyarországon. A német Bosch vállalat szlogenje: „Életre tervezve” önmagáért beszél. A Bosch cég elkötelezett a környezetvédelem mellett is. Szerte a világon több, mint 400 telephellyel rendelkezik, melyek 2020 első negyedéve óta karbonsemlegesek. A német cég jövőbeli növekedésének alapja innovatív erejében rejlik.
A Bosch gázkazán gyártása magas minőségű alapanyagok felhasználásával történik, éppúgy, mint az összes Bosch cég által előállított alkatrész. A Bosch gázkazán különböző típusai kaphatók a kereskedelmi forgalomban. Amennyiben Ön is Bosch gázkazán tulajdonosa kíván lenni, kérjen segítséget a megfelelő teljesítményű Bosch gázkazán kiválasztása kapcsán tapasztalt, megbízható épületgépész szakembertől. A helyszíni felmérést és személyes egyeztetést követően a fűtésszerelő szakembernek el kell végeznie a nélkülözhetetlen energetikai számításokat, hogy biztonsággal ki tudja választani az Ön fűtési rendszeréhez optimálisan illeszkedő Bosch gázkazán teljesítményét.

Bosch gázkazán hibakódok

Abban az esetben, ha Önnek is Bosch gázkazánja van, illetve ilyen típusú gázkészülék vásárlását tervezi, elöljáróban érdemes tájékozódni az esetleges Bosch gázkazán meghibásodások lehetőségei felől. Az alábbiakban részletezzük, hogy általánosságban véve milyen meghibásodások szoktak előfordulni a gázüzemű gázkazánok üzemeltetése során.
A gázkazánt gyártó Bosch cég a termék mellé minden esetben mellékel egy használati útmutatót is, melyben egy hibakód táblázat is szerepel. Ennek segítségével a hiba forrása beazonosítható.
Az apróbb tennivalókat, illetve ellenőrzéseket, mint például a víznyomás ellenőrzése, a kazán túlmelegedése, az őrláng hiánya, illetve a termosztát és a szivattyú esetleges hibái, akár saját magunk is ellenőrizhetjük, illetve meg is javíthatjuk, de akkor járunk el a legbölcsebben a Bosch gázkazán hibakódok észlelésekor, ha az arra hivatott, komoly szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező épületgépész szakemberhez fordulunk az észlelt hiba elhárítását illetően. Fűtési rendszerünk hatékony működése és személyes biztonságunk is csak így garantálható hosszú távon.

A Bosch cég fűtéstechnikai berendezései kiváló minőségűek, ám, mint minden működő berendezés, a Bosch gázkazánok is képesek meghibásodni a folyamatos használat során. Önnek azonban nem kell aggódnia, ha bármilyen meghibásodást észlel a Bosch gázkazán működése során. A Bosch gázkazán szerviz munkatársai rendelkeznek a szükséges szakismerettel és eszközökkel. A Bosch gázkazán szerviz alkatrész ellátottsága sem hagy kivetni valót maga után. Amennyiben Ön bármilyen üzemzavart észlel, ne késlekedjen értesíteni az Önhöz legközelebb található Bosch gázkazán szerviz ügyfélszolgálatát. A Bosch gázkazán szerviz szakemberei a hibabejelentést követő legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek és a meghibásodást elsődlegesen javítással igyekeznek orvosolni, de ha esetlegesen alkatrészt kell cserélni, az sem okoz hosszú üzemkiesést az Ön gázkazánjának üzemelésében, hisz a megbízható alkatrészutánpótlásról a Bosch vállalat folyamatosan gondoskodik.

A Bosch kazán üzemelése során adódhatnak apróbb meghibásodások. Ezek közül néhányat saját magunk is ellenőrizhetünk, melyeket házilag orvosolni is tudunk. Ilyen meghibásodás lehet például, ha elégtelen a víznyomás vagy például nem ég az őrláng, esetleg át kell állítani a termosztátot. De koránt se gondoljuk, hogy bármilyen meghibásodást házilag orvosolni tudunk. Bár a gyártó cég által mellékelt kézikönyvben szerepel a Bosch kazán hibakód táblázat, de ez mindössze csak arra szolgál, hogy a meghibásodás beazonosítható legyen.

Bosch kombi gázkazán

A Bosch cég által gyártott fűtéstechnikai berendezések mindegyike híres megbízható üzemeléséről, kiváló minőségéről, energia-, és költséghatékonyságáról. A közkedvelt Bosch márka idestova 120 éve képviselteti magát csúcsminőségű termékeivel a magyarországi piacon. A Bosch vállalat gázüzemű berendezései kiváló ár-érték arányt képviselnek. A Bosch kombi gázkazán több kivitelben kapható a kereskedelmi forgalomban. Amennyiben Ön is Bosch kombi gázkazán vásárlását tervezi, mindenképpen kérje ki épületgépész szakember véleményét, melyik készüléket érdemes választani az Ön fűtési rendszerének optimális üzemeltetéséhez. A Bosch kombi gázkazán ára a teljesítményétől függően változik. A fűtésszerelő szakembernek a szükséges energetikai számítások elvégzéséhez el kell végeznie a beható helyszíni felmérést az Ön otthonában. Ezen kívül meg kell vizsgálnia a fűtési rendszerrel szemben támasztott igényeket is, hogy az optimális Bosch kombi gázkazán teljesítményét ki tudja választani. A Bosch kombi gázkazán szakszerű üzembehelyezése és annak gyártó által előírt karbantartási munkálatainak elvégzése a záloga a Bosch kombi gázkazán hatékony, hosszú távú működésének.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Bosch gázkazán árak

A Bosch cég németországi alapítású. A német márka szerte a világon híres csúcsminőségű termékeiről. Magyarországon is rendkívül közkedveltek a Bosch cég által gyártott fűtéstechnikai berendezések. A német cég különböző gázkazánokat állít elő a lakossági igények szem előtt tartásával. A Bosch gázkazán árak a teljesítményüktől függően különbözőek. Míg a kisebb teljesítményű (pl. 2500 W) Bosch gázkazán árak 300.000 Ft körül mozognak, addig a nagyobb teljesítményű (7000 W) Bosch gázkazán árak elérhetik akár a 900.000 Ft-ot is. Attól függően, hogy az Ön otthonának fűtési rendszeréhez melyik teljesítményű Bosch gázkazán szükséges, változik az ár. Az épületgépész szakember helyszíni felmérés és személyes egyeztetés után végzi el az energetikai számításokat, melyek alapján választja ki az optimális Bosch gázkazánt az Ön számára. A Bosch gázkazán hatékony és biztonságos üzemelésének minden esetben a szakszerű beüzemelés és karbantartás a záloga.

Klíma
szerelés

Hőszivattyús
rendszerek

Épületgépészet,
kazánszerelés

Gyakori kérdések

Bosch gázkazán vélemények

A Bosch gázkazán vélemények egybehangzóan pozitív tapasztalatokról számolnak be a felhasználók részéről. A Bosch gázkazán szakszerű beüzemelése, a gyártó által meghatározott gyakoriságú szakszerűen elvégzett karbantartási munkák elvégeztetése minden esetben hosszú távú hatékony és biztonságos üzemelést garantál. A Bosch gázkazán vélemények alapján általánosságban véve elmondható az is, hogy a Bosch gázkazán üzemeltetők maximálisan meg vannak elégedve Bosch gázkazánok működésével. A Bosch gázkazán vélemények arról is tanúbizonysággal szolgálnak, hogy a Bosch gázkészülékek ár-érték aránya megfelelő. A felhasználók is egyetértenek abban, hogy a rendeltetésszerű használat során nem vagy alig fordulnak elő meghibásodások. A Bosch cég komoly hangsúlyt fektet a folyamatos alkatrészutánpótlásra is, ezért egy esetleges alkatrészcsere sem okoz problémát, hiszen a tulajdonosoknak nem kell hosszú időn keresztül nélkülözniük jól megszokott komfortjukat az otthonukban.

Bosch kazán szerelő

Amennyiben Ön is Bosch gázkazán vásárlását tervezi, bölcsen dönt, hiszen a megbízható német márka már idestova 120 éve bizonyít hazánkban is. A Németországban alapított Bosch cég kizárólag magas minőségű alapanyagok felhasználásával állítja elő fűtéstechnikai készülékeit, éppúgy, mint a Bosch alkatrészeket. A Bosch vállalat folyamatosan hajt végre technikai és technológiai fejlesztéseket. A német cég termékeinek gyártását a felhasználók igényeihez igazítja. A Bosch kazánok széles termékpalettája kapható hazánkban is. Az Ön által vásárolt gázkazán beüzemelése Bosch kazán szerelő feladata. Csak a szakember képes szakszerűen elvégezni a Bosch kazán beszerelését. A Bosch kazán szerelő a gázkazán beüzemelése után tesztüzemmód lefuttatásával ellenőrzi a fűtési rendszer hatékony és biztonságos üzemelését. Szintén a Bosch kazán szerelő feladata elvégezni a Bosch cég által kötelezően előírt karbantartási munkákat, hiszen az Ön kazánjának hosszú távú optimális és biztonságos üzemeltetése csak ebben az esetben garantálható. Amennyiben hibakódot észlel, értesítse késedelem nélkül a Bosch kazán szerelő munkatársat a hiba szakszerű elhárításának érdekében.

Bosch gázkazán 24 kw

A Bosch márkanevet világszerte ismerik. A német minőség kötelez. A német cég által gyártott Bosch gázkazán 24 kw korszerű technológiával készült, működése kényelmet és biztonságot nyújt az Ön otthonában. A Bosch cég már az 1930-as évek eleje óta jelen van az európai fűtéstechnikai piacon, sőt hazánkban is a piacvezető cégek között szerepel. A Bosch cég elkötelezte magát a csúcsminőségű technológia mellett. A német fűtéstechnikai berendezéseket gyártó cég termékei között éppúgy megtalálhatóak a hagyományos gázüzemű készülékek, mint a szilárd tüzelőanyaggal üzemelő kazánok, de a manapság közkedvelt kondenzációs kazánok is. Mindezek mellett a vízmelegítők és a szolár, illetve a hőszivattyús termékek is képviseltetik magukat a Bosch cég termékpalettáján. A Bosch gázkazán 24 kw kondenzációs kombi gázkazán szezonális hatásfoka meghaladja a 90%-ot. A Bosch gázkazán 24 kw rendelkezik egy könnyen kezelhető LCD kijelzővel, valamint nagy modulációs tartománnyal bír.

Bosch gázkazán alkatrészek

Az 1886-ban a németországi Stuttgartban alapított német Bosch cég 1991. óta rendelkezik hazánkban értékesítési központtal. A 2000-ben létrejött budapesti telephely azóta is dinamikusan fejlődik. A Budapesti Fejlesztési Központban több száz fejlesztőmérnök dolgozik. A Bosch cég nagy hangsúlyt fektet a Bosch gázkazán alkatrészek utánpótlására, ezért egész Magyarország területén rendelkezik szervizhálózattal. A Bosch gázkazán alkatrészek csúcsminőségű technológiával készülnek, az alkatrészellátás folyamatosságáról a német cég gondoskodik. A Bosch gázkazán alkatrészek éppúgy megvásárolhatóak a kereskedelmi forgalomban, mint a világhálón fellelhető web áruházakban. Mint minden gázüzemű berendezést, a Bosch gázkazánokat is a gyártó cég által előírt módon rendszeresen karban kell tartani, mert üzemelésük biztonságossága csak így garantálható. Szenteljen Ön is komoly figyelmet az időszakos szervizeltetésre, hiszen az Ön Bosch gázkazánjának hosszú távú optimális működtetése csak ezáltal biztosítható.

Bosch gázkazán beüzemelés

A német Bosch cég által gyártott gázkazánok igen kedveltek a lakosság körében. A köztudatba is joggal itta be magát ez a német márka. A Bosch cég komoly figyelmet fordít a folyamatos technikai és technológia fejlesztésekre, melyeknek köszönhetően az általuk gyártott termékek kivétel nélkül csúcsminőségűek. A Bosch gázkazán beüzemelés szakember feladata. A Bosch gázkazán beüzemelés során a megfelelő képesítéssel rendelkező szakember elvégzi a szükséges ellenőrzéseket, valamint a gyártó cég által előírt szakszerű bekötést, majd a legvégén teszt üzemmód lefuttatásával győződik meg a fűtési rendszer optimális működéséről. A Bosch gázkazán javítása és időszakos karbantartása is minden esetben szakember feladata. Csak az épületgépész szakember által elvégzett szakszerű Bosch gázkazán beüzemelés garantálja az Ön gázkazánjának hosszú távú hatékony és biztonságos üzemelését. Azonban a szakszerű Bosch gázkazán beüzemelés még nem elegendő, a gyártó cég által előírt karbantartási munkálatok elvégzése éppoly elengedhetetlen.

Bosch gázkazán szerelő

Önnek is Bosch gázkazán üzemelteti otthona fűtési rendszerét vagy esetleg Bosch gázkazán vásárlása előtt áll? Mindkét esetben fontos figyelmet fordítania a Bosch gázkazán szakszerű karbantartására. Amennyiben a Bosch gázkazán kijelzőjén hibakód jelenik meg, ne kísérelje meg házilagosan orvosolni a meghibásodást. A szakszerűtlen hibaelhárítás még komolyabb meghibásodásokat idézhet elő, mellyel a javítási költségek is jócskán megemelkedhetnek. A Bosch cég gázüzemű készülékei mellé kezelési útmutatót is mellékel. Ebben helyet kapott egy hibakód táblázat is. Eltekintve néhány apróbb ellenőrzési feladattól, mint például a vízszint ellenőrzése vagy az őrláng hiánya, minden esetben a Bosch gázkazán szerelő feladata elhárítani a keletkezett hibát. Csak a Bosch gázkazán szerelő rendelkezik a szükséges szaktudással az esetleges hibák elhárítását illetően. Ne veszélyeztesse se fűtési rendszere biztonságát, se személyes biztonságát, hívja minden esetben a Bosch gázkazán szerelő kollegát!

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere