HOT AND COLD KFT.

Szolgáltatásaink

Teljeskörű épületgépészeti szolgáltatások. Víz- gáz- fűtésszerelés, kazán és gázkészülék szerelés, klíma, hőszivattyús rendszerek. Tervezés és kivitelezés, több, mint 10 év tapasztalattal!

Tanácsadás

Konzultáció, felmérés és egyeztetés után, segítünk kiválasztani az Ön számára leghatékonyabb megoldást!

Versenyképes árak

Kiváló, tapasztalt szakemberek, korszerű géppark és technológia fejlődés garantálja a versenyképes árakat!

Szakmai tapasztalat

Több, mint 10 éve dolgozunk az iparágban. Legyen szó családi házról-, társasházról vagy lakásról, ránk számíthat!

Klíma

Nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb készüléket. Klíma szerelés rövid határidővel, folyamatosan bővül a készülékek kínálata.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.

Klíma telepítés

Klíma telepítés Pest vármegyében és vonzáskörzetében akár 72 órán belül. Kérje kollégánk segítségét a megfelelő készülék kiválasztásában.

Klíma áthelyezés

A készülék áthelyezését is szakszerűen elvégezzük. Klíma áthelyezés akár 72 órán belül lehetséges, egyeztessen kollégánkkal időpontot.

Klíma javítás

Elromlott a klíma? Klíma javítás rövid határidővel. A részletekért kérje ajánlatunkat telefonon, vagy on-line.

Klíma tisztítás

Fontos a készülékek időszakos karbantartása. Ne feledje, hogy fontos évente a klíma tisztítás. Kérjen ajánlatot on-line vagy telefonon.

Klíma töltés

A hűtőközeg mennyiségének csökkenésével romlik a klíma hatékonysága, illetve nem is működik. A klíma töltés rövid idő alatt elvégezhető, ellenőrizhető.

Hőszivattyús megoldások

Napjaink egyik legkorszerűbb fűtési-hűtési megoldásainak egyike a hőszivattyús rendszerek. Segítségükkel a környezeti hőt hasznosítjuk, így a hulladék hőmennyiség hasznosság tehető.

 A hőszivattyús rendszerek a környezeti hőt adják át egy hőközlőnek. Ilyenek lehetnek levegő-levegő, levegő-víz, geotermikus-víz rendszerek.

Hőszivattyús rendszerek tervezése

A hőszivattyús rendszerek tervezése már a kezdeti fázisban fontos, hogy a hetékonyságukat a lehető legjobban ki tudjuk használni. Kérje szakértő segítségét, hogy a legjobb megoldást valósítsa meg.

Hőszivattyús rendszerek telepítése

A tervezés után a következő lépés a hőszivattyús rendszerek telepítése. Kérje ajánlatunkat, hogy szakértő csapatunk a lehető leghamarabb kiépíthesse Önnek is.

Hőszivattyú telepítés árak

A hőszivattyú telepítés árak nagyban függenek a környezettől. Ezt az összeget megbecsülni sem tudjuk a pontos helyszíni felmérés nélkül, ezért kérjen ajánlatot.

Hőszivattyús fűtés

A fűtési rendszer egyik leghatékonyabb módja a hőszivattyús fűtés. Ilyenkor a hőszivattyú közvetlenül a fűtési rendszerre csatlakozik. Lehet a fűtési rendszer radiátoros, padló vagy felület, a készülék mindegyiket ki tudja szolgálni.

Hőszivattyús klíma

A hőszivattyús klíma ugyan azon az elven működik mint más hőszivattyús rendszerek, a környezi hőt hasznosítja és adja tovább a hőközlő közegnek.

Épületgépészet

Kollégáinkkal minden épületgépészeti generálkivitelezés és szakági munkát elvégzünk, a legjobb minőségben és rövid határidővel.

Pontos ajánlatunkat kérje on-line vagy telefonon.

Épületgépészeti tervezés

Az épületgépészeti tervezés segít abban, hogy a leghatékonyabb megoldást találja meg az Ön számára. A tervek alapján a kivitelezés gyorsabban és gördülékenyebben megy.

Épületgépészeti kivitelezés

Cégünk az épületgépészeti kivitelezés minden szegmensében segítségére lesz. Kérje ajánlatunkat, mindenben állunk rendelkezésére.

Légtechnika

A légtechnika rendszerek sokféle lehetőséget kínálnak, például a hővisszanyerős szellőzés, a klímaberendezések, a légcsatornák és a légkezelő egységek.

Szellőztető rendszerek, hővisszanyerős szellőztető rendszer

A megfelelő szellőztető rendszer kritikus fontosságú az épületekben az egészséges és kényelmes beltéri klíma biztosításához.

A hővisszanyerős szellőztető rendszer az épületek energiahatékonyságának és környezettudatosságának növelésére szolgáló modern és hatékony megoldás.

Szolgáltatásaink

Hagyományos fűtési rendszereknél vállalunk kazánszerelés, fűtéskorszerűsítés

Kérje ajánlatunkat kollégánktól telefonon vagy on-line

Vízszerelés

A vízvezeték szerelés alapvető szerepet játszik az épületek megfelelő vízellátásának biztosításában. Ez a folyamat magában foglalja a vízvezetékek telepítését, csővezetékek szerelését, csatlakozók és csapok elhelyezését.

Gázszerelés

Valami hiba lépett fel a rendszerben? Keressen minket ha gázszerelés szükséges. A kiépítéstől a karbantartáson és javításon át mindenben tudunk segíteni.

Fűtés szerelés

Meglévő rendszere meghibásodott? Hívjon minket ha fűtés szerelés szükséges. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Fűtéskorszerűsítés

Ha valami újat szeretne, abban is tudunk segíteni. Fűtéskorszerűsítés esetén is van több megoldásunk. Egyeztessünk, hogy a lehető legjobbat tudjuk Önnek ajánlani.

Kazán

Kollégáinkkal minden épületgépészeti generálkivitelezés és szakági munkát elvégzünk, a legjobb minőségben és rövid határidővel.

Pontos ajánlatunkat kérje on-line vagy telefonon.

Kazán szerelés, gázkazán szerelés és csere

Elromlott a kazán? Bízza ránk, mi megjavítjuk! Kazán szerelés rövid határidővel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal.

Kondenzációs kazánszerelés
és csere

Korszerűsítésen gondolkodik? Kazáncsere esetén spórolhat a rezsin, egy újabb kazán sok energiát megtakaríthat!

Kéménybélelés

Lorem ipsum 

Ajánlatkérés

Személyre szabott árajánlat

Személyre szabott árajánlat

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Néhány adat megadásával konkrét, egyedi árajánlattal jelentkezünk.

Lorem ipsum

Miért minket válasszon?

Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.

Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Segítségnyújtás,
tanácsadás
tapasztalt szakemberektől

Segítünk!

Kérdezzen minket! Segítünk a felmérésben és az Ön számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

Folyamatos fejlődés: tartjuk a lépést a technológia- és gyártók fejlődésével.

Mindig a legjobbat!

Csapatunk folyamatosan képzi magát és figyelünk, hogy mindig a leghatékonyabb megoldást találjuk meg!

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere