Gázszerelés

A gázszerelés minden esetben szakirányú végzettséggel rendelkező épületgépész szakember feladatkörébe tartozik. Gázszerelés szükséges, ha a használatban lévő gázkészülékünk meghibásodik. Gázszerelés szükségeltetik, amennyiben egy új gázkészüléket vásárolunk vagy a gázkazán cseréjét kívánjuk kiviteleztetni. De abban az esetben is gázszerelőt kell hívnunk, ha az aktuális éves gázkazán ellenőriztetését tervezzük, vagy a gázkészülék gyártója által előírt aktuális karbantartási munkálatok elvégzéséről van szó.

A gázszerelés bonyolult, veszélyeket is magában rejtő, különböző szerelési munkafolyamatokat felölelő, komoly szaktudást igénylő munka. Bár egyesek hajlamosak oly módon is spórolni, hogy a szaktudást, szakképesítést igénylő javítási, szerelési feladatokat is saját maguk igyekeznek kivitelezni, nem is sejtik, hogy ezzel mennyi kárt okozhatnak, nem beszélve a személyes testi épségük veszélyeztetéséről. A gázszerelés mindenkor és kizárólag szakképzett épületgépész feladata, semmiképpen sem szabad kockáztatni egy házilagos javítási kísérletet, melynek a kimenetele teljességgel kiszámíthatatlan, ráadásul még a gázkészülékünk garanciát is elveszíthetjük általa.

2019
óta

250+

kazán javítása

Röviden tömören a gázszerelés

A gázszerelés fontos folyamat az épületek fűtési, melegvíz ellátó és konyhai rendszereinek kiépítésében vagy cseréjében. A szakember felméri az igényeket, és szakszerűen telepíti a gázvezetékeket, csatlakozókat és berendezéseket.

A gáz szerelésekor kiemelten fontos a biztonság, ezért a szakember gondoskodik a megfelelő szellőzésről és az égéstermékek elvezetéséről. A szakértői gáz szerelés megbízható működést, gazdaságosságot és a lakók komfortját biztosítja. A minőségi gáz szerelés hosszú távú biztonságot jelent az épület számára.

Kazán szerelés menete

A gázszerelés fontos és érzékeny folyamat az épületek fűtési és melegvíz ellátó rendszerének kiépítésében vagy felújításában. A folyamat során a szakember felméri az épület igényeit, tervezi a megfelelő gázvezetékek és csatlakozók elhelyezését.

A gázszerelés magában foglalja a gázvezetékek telepítését, csatlakozók és gázfogyasztók bekötését. A legfontosabb szempont a biztonság, ezért a szakember gondoskodik a megfelelő szellőzésről és az égéstermékek biztonságos elvezetéséről. A gázszerelés befejezésekor a rendszer alapos ellenőrzésen megy keresztül, hogy garantálja a megfelelő működést és a lakók biztonságát. A minőségi gázszerelés hosszú távú megbízhatóságot és kényelmet biztosít az épület számára.

Gázszerelés Budapest

A korszerűbbnél korszerűbb gázkészülékek színes palettája a hétköznapi, szakirányú tudással nem rendelkező ember számára már-már útvesztőnek is tűnhet. Az épületgépészeti készülékeket előállító cégek különböző márkái közül nehéz lehet választani. Legyen szó bármilyen gázkészülék vásárlásáról, üzembe helyezéséről, javítási-, szerelési munkálatairól vagy az aktuálisan esedékessé váló karbantartási munkálatok elvégzéséről, ezek mind a gázszerelő szakember kompetenciájába tartoznak.

A gázszerelés Budapest területén felölel minden gázszereléssel kapcsolatos feladatot. A gázszerelés Budapest és peremkerületeiben teljes körű szolgáltatással áll a lakosság szolgálatában. A gázszereléssel kapcsolatos összes munkafolyamat elvégzését illetően óva intjük a házilagos kiviteltől. Komoly kockázatot vállal magára, ha nem a megfelelő, szaktudással rendelkező szakemberre bízza ezeknek a feladatoknak az elvégzését. Sajnos még mindig hallhatóak a híradásokban akár emberéletet is követelő balesetek, melyek mind elkerülhetőek lettek volna, ha megbízható szakemberrel végeztetik el a gázkészülék javíttatását.

Miért minket válasszon?

Számos oka van miért vagyunk a legjobb választás az Ön számára, így csak néhányat sorolunk fel:

  1. Szakértő és tapasztalt csapat vagyunk. Megfelelő képzettségünk és szakértelmünk van klíma telepítés tekintetében. Megbízhatóak és leinformálhatóak vagyunk.
  2. Minőségi munkát végzünk. Minden klíma telepítés a legjobb minőségben és precízen történik. Munkáinkat referenciákkal tudjuk igazolni.
  3. Minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeket. Minden munka más, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.
  4. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a klíma telepítést.
  5. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint külön megállapodás alapján elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat is.

Válasszon minket, biztosan a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb minőségben.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

72 órán belül személyre szabott árajánlat!

Gázszerelés árak

Az utóbbi években egyre több érv szól amellett, hogy korszerűsítsük otthonunkat. Ezen okok egyike a gáz árának hektikus emelkedése, de természetesen a világméretű környezetszennyezés, a globális felmelegedés is fontos szerepet játszanak. A családok különböző intézkedéseket tesznek, hogy csökkenteni tudják a rezsi számlájukat. Akadnak, akik a nyílászárókat cseréltetik le, mások a megfelelő hőszigetelésben vélik felfedezni a megoldást. De szép számmal vannak azok is, akik a fűtéskorszerűsítésben bízva, komoly anyagi ráfordításokkal tesznek az ügy érdekében. Az energiafelhasználás csökkentésének számos lehetősége valósítható meg. Akik a gázüzemű kazán mellett maradnak, azok egy korszerű kondenzációs kazán beépítésével jól érzékelhető módon tudják csökkenteni a havi fűtési számlájukat.

A gázszerelés árak alapjában véve attól függően változnak, hogy a szóban forgó kazánnak mi a típusa, de természetesen a gázszerelés árak több más tényezőtől is függnek, mint például a szakember munkadíja, mely azonban területenként változhat.

Gyakori kérdések

Gázszerelés azonnal

Még a korszerű gázkészülékek is meg tudnak időnként hibásodni. Ennek legfőbb okát a szakemberek abban látják, hogy a tulajdonosok fél vállról veszik az időszakosan, kötelezően elvégzendő ellenőrzési, karbantartási folyamatokat. Optimális esetben minden fűtési időszak megkezdése előtt az arra hivatott, illetékes szakember alaposan átvizsgálja a fűtési rendszer elemeit, beleértve a gázkészüléket is. Ezen felül elvégzi a szükséges tisztítási, javítási munkákat. A füstelvezető kürtő átvizsgálására is éppen olyan fontos gondot fordítani, hiszen a fűtés hatásfokát lényeges mértékben ronthatja a kéményben kéretlenül megtelepedett szennyeződés. Azonban adódhatnak a gázkészülékben azonnali javítást igénylő meghibásodások. Ilyen esetekben a gázszerelés azonnal indokolt, hiszen a gáz nem játék! A gázszerelés azonnal történő kivitelezése adott esetben egy még komolyabb meghibásodást is elkerülhetővé tesz. Ha a gázszerelés azonnal esedékes, mint például egy gázszivárgás, cselekedjen haladék nélkül, tárcsázza az illetékes szakember telefonszámát!

Tudástár

Kazán szerelő

A kazán szerelő fontos szerepet játszik az épületek fűtési rendszerének kiépítésében, karbantartásában és javításában. Tapasztalata és szakértelme biztosítja a hatékony és biztonságos működést.

 

Fűtéskorszerűsítés

A fűtés korszerűsítése fontos lépés az épület energiahatékonyságának és kényelmének javításában. A régi fűtési rendszerek hajlamosak magasabb energiaköltségekkel járni és kevesebb hatékonyságot nyújtani.

 

Gázkészülék szerelő

A gázkészülék szerelő megválasztásakor érdemes körültekintően eljárni, hiszen biztonságos, hatékony fűtési rendszerünk hosszú távú működése függ tőle. Már a fűtési rendszer megtervezésére is komoly figyelmet kell szánni. 

Blog

Kiemelt témák,
hírek, aktualitások

Legyen velünk naprakész! Munkánk mellett törekszünk a folyamatos fejlődésre és fejlesztésre, így segíteni tudunk, hogy Ügyfeleink mindig értesüljenek az aktuális szabályokról, technológiáról, megoldásokról és hírekről!

Az épületgépészet egy folyamatosan fejlődő és bővülő iparág, szakma, hivatás. A technológia fejlődése kiváló lehetőséget kínál a fenntarthatóbb-, olcsóbb-, energiatakarékosabb megoldások megtalálására. Tekintse meg cikkeinket vagy kérdezze szakembereinket!

Geotermikus hőszivattyú

A hőszivattyús rendszerek a hűtőszekrény elvén működnek, éppen csak fordítva. A hőszivattyús rendszerek előnyeit számba véve, a legkiemelkedőbb tulajdonságuk, hogy a szükséges energia kétharmadát a környezeti levegőből nyerik, így nincs károsanyag kibocsájtás. Fűtéskorszerűsítés során is egyszerűen alkalmazhatóak. Bár a kezdeti beruházás jelentősebb, azonban a fűtési, hűtési költségekben ez a kiadás pár éven belül megtérül.

Részletek >>

Víz víz hőszivattyú

Mindenki tisztában van azzal, hogy a fosszilis energiaforrások helyett, – mint például a földgáz -, a megújuló energiaforrások kiaknázásáé a jövő. Magyarországon is egyre több újonnan épülő otthonban alkalmaznak megújuló energiaforrást, melynek több módozata közül is választhatunk.

Részletek >>

Hőszivattyú radiátoros fűtéshez

A hőszivattyúk hőforrásukat tekintve lehetnek levegő-víz hőszivattyúk, melyek a környezeti levegő hőenergiáját hasznosítják, víz-víz hőszivattyú rendszerek, melyek a nyílt vizekből, illetve kutakból nyerik a hőenergiát, végül pedig a föld-víz hőszivattyús megoldás, melyek a talajkollektoros, valamint talajszondás változatok.

Részletek >>

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk!

Visszajelzések

Rólunk mondták

Szívesen és büszkén mutatunk néhányat Megbízóink visszajelzései közül!

Amikor megkerestük őket, még nem tudtuk pontosan, mi lehet a jó megoldás számunkra. A pontos munkavégzés mellett a tanácsokért és javaslatokért is hálásak vagyunk. Köszönet! Csak ajánlani tudom őket.

Hőszivattyús rendszer klímához

Köszönjük a tanácsokat, precíz munkát és korrekt hozzáállást. A csapat időben végzett, ahogy megígérték, maguk után rendet hagytak, amiért külön köszönet.

Fűtési rendszer korszerűsítése

Gyorsan választ kaptunk az ajánlatkérésünkre. Tisztáztuk a részleteket és elkezdődött a munka. Minden rendben volt, legközelebb is őket választjuk! Köszönettel a Varga család Érdről!

Egyszerűsített kazáncsere